Vensters voor Bedrijfsvoering icon

Vensters voor Bedrijfsvoering APK

1 votes, 1.0/5
  • Author:

    Zerok

  • Latest Version:

    1.9.1

  • Publish Date:

    2015-03-11

The description of Vensters voor Bedrijfsvoering

Er is een nieuwe versie van deze app beschikbaar in Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.venstersvoorbedrijfsvoering.rapportage

Gemeenten, provincies en waterschappen staan de komende jaren voor grote uitdagingen en ontwikkelingen zoals decentralisaties, bezuinigingen en intensieve samenwerking. Die ontwikkelingen hebben forse consequenties voor de bedrijfsvoering van deze organisaties. Hoe kan de bedrijfsvoering daarop adequaat inspringen? Hoe kan bedrijfsvoering het primaire proces beter ondersteunen? Om die vragen goed te kunnen beantwoorden ontbreekt nu vaak de juiste informatie.

Vanaf 2012 werken VGS, KING, ICTU en FAMO aan ontwikkeling, het testen en in gebruik nemen van het instrument ‘Vensters voor Bedrijfsvoering’ voor gemeenten en andere publieke organisaties. Het is een instrument waarmee gemeenten, provincies en waterschappen zicht krijgen op het presteren en functioneren van hun bedrijfsvoering in vergelijking met andere publieke organisaties. Het is een diagnose- en leerinstrument. Het helpt managers om hun bedrijfsvoering inzichtelijk te maken en effectieve discussies te voeren over ambities, keuzes en verbeterpunten. Dit doet het instrument vanuit verschillende invalshoeken (oftewel ‘vensters’). Verschillende perspectieven maken Vensters voor Bedrijfsvoering uniek; het verbindt alle elementen van de bedrijfsvoering met elkaar. Zo biedt het instrument meerwaarde voor managers bij het onderzoeken en vooral het opstellen van verbeterstappen naar slimmere bedrijfsvoering en efficiënte dienstverlening.

Het instrument Vensters voor Bedrijfsvoering geeft geen waardeoordelen. Alleen de betreffende organisatie zelf kan betekenis geven aan de uitkomsten van het onderzoek. Wanneer dit gebeurt in gesprek met MT-leden en medewerkers, komen oorzaken en verbanden vaak beter aan het licht en blijkt het ook een directe impuls tot verbetering. Vensters voor Bedrijfsvoering is uitermate geschikt om samen met andere gemeenten te kijken naar vraagstukken die spelen binnen de bedrijfsvoering.

Deze App van Vensters voor Bedrijfsvoering stelt geregistreerde gebruikers in staat om hun resultaten te bekijken en zichzelf op verschillende manieren met andere organisaties te vergelijken
Meer informatie over Vensters vindt u op www.venstersvoorbedrijfsvoering.nl.

Vensters voor Bedrijfsvoering for Android official Trailer

Show More
Vensters voor Bedrijfsvoering APK Version History
Request Vensters voor Bedrijfsvoering UpdateRequest Update
Vensters voor Bedrijfsvoering 1.9.1 for Android 3.0+ APK Download

Version: 1.9.1 (12) for Android 3.0+ (Honeycomb, API 11)

Update on: 2015-08-06

Signature: 4f2d80ccc3fbe2097c28dc4642ee343c350dae95 Vensters voor Bedrijfsvoering 1.9.1(12) apk safe verified

APK File SHA1: a602a80433c3df48925cfec9d037419dc8727a73

What's new: - Bug opgelost

Download APK(7.3 MB)

Similar Or Related
More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App