Var Fan Står Bilen icon

Var Fan Står Bilen APK

  • Author:

    Johannes nyman

  • Latest Version:

    1.0.10

  • Publish Date:

    2017-03-12

The description of Var Fan Står Bilen

Var Fan Står Bilen är en simpel och modern app för Android som hjälper dig att enkelt komma ihåg var du parkerade din bil, för är du någonting lik mig behövs det. Starta appen och tryck på knappen i hörnet för att spara platsinformationen. Du kommer sedan till en sida där du ser var din bil är parkerad. På denna sida finns även textfält för att anteckna våning och sektion, samt en knapp för att påbörja navigering till bilen i appen Google Maps.

Appen har en trevlig och mycket tilltalande design som följer Googles Material Design riktlinjer för användargränssnitt. Detta kommer inte heller i vägen för funktionalitet eller användarvänlighet. Dessa samarbetar istället för att ge dig den bästa och enklaste upplevelsen möjligt.

Planerade funktioner:
-Ett kort i notifikationspanelen för att visa en pågående parkering inklusive information såsom våning, sektion, gata/parkeringshus (ex: Nordstans Parkeringshus).
-En widget med snabbfunktioner.
-Välj vänster-/högerhänt för att justera placering av knappar.
-Färgteman.

OBS: Appen är i tidigt stadie av utvecklingen. Rapportera gärna buggar, övriga problem och förslag i sidan "information"!
Show More
More From Developer
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App