Vanille icon

Vanille APK

  • Author:

    Qonect BV

  • Latest Version:

    v12

  • Publish Date:

    2014-04-18

The description of Vanille

Restaurant Vanille, hét restaurant voor culinaire fijnproevers in Eijsden, bied je haarAdvertentie, Informatie en Nieuws App aan die deel uit maakt van de Qonect Market.
Omdat je de Restaurant Vanille App hebt gekozen als toegang tot de snel groeiende Qonect Market met advertenties, informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot informatie en impressies van Restaurant Vanille zoals de kaart met wijnen, het dagelijks wisselend 3 gangen menu, het verassingsmenu, het zondag lunch menu en het menu vanille en cramignon. Tevens is er informatie over de workshops en kooksessies.
Met deze App wil Restaurant Vanille je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in de Qonect Market(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde advertenties, informatie en nieuwsfeiten, biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”
Show More
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App