V Congrés Tercer Sector Social icon

V Congrés Tercer Sector Social APK

1 votes, 5.0/5
  • Author:

    Jamgo SCCL

  • Latest Version:

    1.0

  • Publish Date:

    2016-06-07

The description of V Congrés Tercer Sector Social

Amb l’app del V Congrés del Tercer Sector Social estigues sempre informat de les conferències, col·loquis, debats, ponents, col·laboradors i visites a entitats socials que tindran lloc a Barcelona i Catalunya entre el 14 i el 17 de juny de 2016.

A més pots participar en el sorteig d’una tablet Samsung Galaxy Tab A només responent a una breu enquesta sobre TIC i mobilitat en el marc de la iniciativa m4social de la Taula del Tercer Sector.

El V Congrés del Tercer Sector Social se celebra els dies 14, 15, 16 i 17 de juny de 2016 a Barcelona sota el lema 'Créixer socialment'. Aquest V Congrés suposa un nou pas endavant per esdevenir un sector més fort, més compromès, més reconegut i més influent. El Congrés pretén ser l’espai de trobada, de reflexió i de projecció del Tercer Sector Social català per poder donar una millor resposta al conjunt de desafiaments que la societat i el moment actuals ens plantegen.

El V Congrés se celebra sota el lema 'Créixer socialment'. El creixement a les societats modernes s'ha de traduir, fonamentalment, en creixement social , dignitat i benestar per a tothom. Aquest és el missatge que volem remarcar en aquesta cinquena edició del Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya. Perquè aspirem a posar les polítiques socials al centre de tots els programes i projectes polítics, i la reducció de les desigualtats com a objectiu de la recuperació econòmica que estem començant a percebre.

Un creixement social que necessitem, amb urgència, per avançar en equitat, en sostenibilitat i en solidaritat. Tres objectius complementaris per enfortir el nostre i insuficient sistema de benestar, re forçar els drets socials que aquests anys de crisi han deixat greument erosionats, i garantir una vida digna a milers dels nostres conciutadans que pateixen la pobresa, l'atur o l'exclusió.

La Taula del Tercer Sector, la institució organitzadora del V Congrés del Tercer Sector Social, agrupa el conjunt de les entitats socials de Catalunya. Està formada per 35 federacions i organitzacions diferents, que agrupen en conjunt a més de 3.000 entitats socials no lucratives que actuen en l'àmbit dels drets socials i l'atenció a les persones: associacions, fundacions, cooperatives d'iniciativa social i empreses d'inserció.

La institució va néixer l’any 2003 per iniciativa de les seves organitzacions membres, que són les principals federacions d'entitats del sector que atenen els col·lectius més diversos: infància i família, joves, persones immigrades, gent gran, discapacitats psíquics, físics i sensorials, persones amb problemes de salut mental, drogodependents, persones amb dificultats especials per accedir a un lloc de treball, persones sense sostre, etc.

La Taula del Tercer Sector dóna visibilitat a les actuacions del conjunt del Tercer Sector Social en defensa de les persones més vulnerables, defensa un model de societat amb més igualtat i més justícia social, promou l'enfortiment i la millora contínua del conjunt de les entitats socials, i representa al sector davant de les administracions públiques, els mitjans de comunicació i la societat en general.

Show More
Similar Or Related
More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App