We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
UMCG Trauma App icon

UMCG Trauma App

1.0 for Android

The description of UMCG Trauma App

Deze app wordt u aangeboden door het UMCG.

Geachte gebruiker,

Wij danken u hartelijk voor het feit dat u gebruik maakt van de UMCG Trauma App. Wij hopen dat we door deze richtlijnen, protocollen en overige informatie breed toegankelijk te maken samen tot een betere zorg voor ongevalpatiënten kunnen komen.

De UMCG Trauma App is als volgt ingedeeld:

Map 1 ('informatie en behandelprotocollen') is algemeen toegankelijk. De protocollen die u hier aantreft zijn (met toestemming) overgenomen van de Traumaregio West en worden ook toegepast in het UMCG. De volgende auteurs hebben bijgedragen aan de totstandkoming van deze protocollen: Inger Schipper, Frits van der Linden, Hub. van der Meulen, Mark de Vries, Steven Rhemrev, Jochem Nagels, Kees Bartlema, Huub van der Heide, Jephta van den Bremer en Sander Dijkstra. Wij zijn de auteurs uit Traumaregio West zeer erkentelijk voor hun toestemming om het resultaat van hun werk te mogen gebruiken in deze Trauma App.

Map 2 ('UMCG Intern') is alleen toegankelijk voor UMCG medewerkers en bevat onder andere interne behandelprotocollen, werkafspraken etc. Een inlogcode kan alleen worden opgevraagd door gebruikers in het bezit van een UMCG e-mailaccount, volg hiervoor de aanwijzingen op het scherm na openen van deze map.

Map 3 ('Traumachirurgie intern') is alleen toegankelijk door hiervoor geautoriseerde medewerkers van de afdeling traumachirurgie en bevat geen informatie van algemeen nut.

Namens de afdeling traumachirurgie van het UMCG hopen wij dat u met veel plezier gebruik zult maken van deze App.

Geertje Govaert, traumachirurg UMCG
Mariska Hamminga, verpleegkundig specialist UMCG

Show More

UMCG Trauma App Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
More From AirMedApp B.V.
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App