Train4Life icon

Train4Life APK

  • Author:

    Train4Life

  • Latest Version:

    1.1.2

  • Publish Date:

    2014-05-28

The description of Train4Life

Met Train4Life train je op je eigen niveau. Je bepaalt zelf je doelstelling, op welke dagen je wilt trainen en wordt hierbij online begeleidt door een ECHTE persoonlijke coach. De (functionele) trainingen zijn kort en effectief, duren 5-15 minuten en kun je altijd en overal uitvoeren.

Onder meer:

Alle trainingen zijn voorzien van voorbeeldmateriaal (film). Daarnaast beschikt Train4Life ook over een website (www.train4life.nl) waar je meer informatie en tools kunt vinden. Daar vind je in jouw persoonlijk omgeving bijvoorbeeld ook een compleet voeding programma, kun je naast je schema nog meer trainingen toevoegen en kun je jezelf te vergelijken met andere deelnemers.

De schema’s zijn opgezet door onze trainers met ervaring uit diverse gebieden. Professionele atleten, deelnemers aan Olympische Spelen tot zeer ervaren docenten uit de triatlon, vecht- en verdedigingssport.

Features App:
- In-App video voorbeelden van de oefeningen
- Stopwatch/countdown timer
- GPS meter
- Resultaten posten naar social media
- Communiceren met je eigen coach

Ga naar www.train4life.nl om lid te worden en de intake te doen. Je krijgt dan een persoonlijke coach en een trainingsschema op maat.

Train4Life for Android official Trailer

Show More
More From Developer
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App