traffi hunter : guide icon

traffi hunter : guide APK

  • Author:

    prosystem Inc

  • Latest Version:

    3.0

  • Publish Date:

    2017-05-09

The description of traffi hunter : guide

Traffi Hunter az ÉV ALKALMAZÁSA! Györgytea ,XL Bérkalkulátor ,Mirigy-Officia.
Traffi Hunter az ÉV ALKALMAZÁSA!

Nemzeti Dohánybolt kereső?
Nem, de MEGKERESTÜK és FELTÖLTÖTTÜK POI listánkba a dohányboltokat. Hibát találtál? Jelezd nekünk! info@traffihunter.hu
Györgytea


Traffi Hunter : Üdvözlünk Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember birodalmában! A Györgytea gyógynövényes applikáció a népgyógyászat és a fitoterápia iránt érdeklődőknek nyúlt rendkívül komoly információs bázist. Gyuri bácsi, a népi gyógyászat legendás alakja 150 féle gyógynövényt ismer és alkalmaz, figyelmesen vigyázza a generációk által felhalmozott ismereteket, és arra tette fel az életét, hogy tovább is adja ezt a tengernyi tudást és tapasztalatot.

Ha szeretnéd Gyuri bácsi segítségével megismerni a hazai gyógynövények jellemzőit és hatásait, a legjobb helyen jársz. Ha nem bízol a kemikáliákban, és a generációkról generációkra öröklődő népgyógyászati tudást a mindennapjaid részévé akarod tenni, bízd ránk magad. Reméljük, a Györgytea applikáció segítségével egyre jobban megismered és megszereted majd a gyógynövényeket.

Traffi Hunter : A Györgytea gyógynövényes applikációban a következő szolgáltatásokat veheted igénybe:
Okos megoldás okos sofőröknek okostelefonra!Traffi Hunter : A mi szolgáltatásunk itt még nem ért véget! Számos apróság teszi különlegesé és szerethetővé programunkat! Lehetővé tettük, hogy a memóriakártyára telepíthesd az app-ot, így nem foglalja a helyet a telefon memóriájában. Folyamatosan bővülő POI listánk rengeteg olyan pontot tartalmaz, ami hasznos lehet számodra, melyekhez igény esetén oda is navigál az alkalmazás. Itt megtalálhatod a gyorséttermeket, ha éhes vagy, az autószervizeket, ha zörög valami a motorháztető alatt, a benzinkutakat, ha esetleg lógna a mutató, a Nemzeti Dohányboltokat, ha füstölögni támadna kedved, és még számos más hasznos pontot.

Györgytea : A könnyű kezelhetőség érdekében számos technológiai újdonság is belekerült az alkalmazásba. Fekvő módban eltüntethető a menüsor, így teljes képernyőn láthatod a térképet, a listákat, vagy akár a beállításokat. A Traffi Hunter nem csak csipog, hanem beszél is! Ha három kilométeres körzeten belül traffipaxot érzékel, verbálisan is közli, így biztos nem fogsz azért fékezni, mert mondjuk SMS-t kaptál. A beállításokban be tudod állítani a riasztási távolságot (akár 100 méteres körre szűkítve a figyelt területet a „Város mód” használatával), a riasztás módját, és a jelzendő kategóriákat.

Györgytea : A Folyamatos képernyő-mód bekapcsolásával megakadályozhatod, hogy a kijelző elsötétüljön, így bármikor ellenőrizheted a közeledben lévő traffipaxok pozícióit. Az adatbázis frissítése gomb megnyomására az időközben a listára került felhasználók által jelentett mérések helyeit is tudni fogja az alkalmazás. Az Információ gombbal a program részletes leírását és használati útmutatóját tudod előhívni.(Első használat előtt ajánlott elolvasni!) És végül, de nem utolsó sorban, mi NEM logoljuk a pozíciódat! TUDTAD, hogy a legtöbb hasonló alkalmazás (közösségi navigáció, traffipax jelző) nyomon követi merre jársz? Maradjon ez a te titkod!

De a szavak helyett beszéljenek inkább a tettek!
XL Bérkalkulátor : A gyors XL Ingyenes Bérkalkulátor segít önnek a 2015. évi bér kalkulációjában. Különlegessége, hogy a béreket és azok terheit diagramos formában is megjeleníti. Azt is megmutatja, hogy az állami elvonások mekkora terhet jelentenek a munkavállaló és a munkaadó számára.

Tartalma:

Traffi Hunter : Levonások a bérből:
(ezt a dolgozótól vonja le a Bérkalkulátor 2015)

- munkaerő-piaci járulék

- nyugdíjjárulék

- pénzbeli egészségbiztosítási járulék

- természetbeni egészségbiztosítási járulék

- személyi jövedelemadó
XL Bérkalkulátor .
Show More
Advertisement
Similar Or Related
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App