TRÆPub icon

TRÆPub APK

The description of TRÆPub

TRÆ Pub er en app, der indeholder to serier af professionelle byggetekniske anvisninger – TRÆhåndbøger og TRÆfakta, samt Gør-det-selv serien TRÆbyggeblade. Den giver dig mulighed for at læse samtlige anvisninger på din Android telefon eller tablet.

Træinformations e-anvisninger på din Android telefon eller tablet er en 100% udgave af de kendte TRÆpublikationer - og endda med flere fordele:
• Du kan søge i dem på kryds og tværs
• Du har dem altid ved hånden
• Det tager kun et øjeblik at downloade dem, du måtte mangle
• De opdateres hurtigere end papirudgaverne

Sådan køber du!
Find den vejledning, du har brug for og tryk på den. Herefter skal du acceptere dit køb, som gennemføres hos Google Play efter de gældende regler der. Få minutter senere har du publikationen på din Android telefon eller tablet.

Er du medlem?
Er du medlem af Træinformation får du e-publikationerne til medlemspris, og tegner du et abonnement på TRÆfakta, får du automatisk alle vejledninger i serien endnu billigere.

Spar tid
Du sparer tid ved at købe online og have dine TRÆvejledninger på din Android telefon eller tablet. De er aldrig længere væk end din mobil eller tablet og er aldrig udsolgt.

Er der forskel på en e-publikation og papirudgaven?
E-udgaven af TRÆhåndbøger er den elektroniske version af de trykte håndbøger, som du kender, og dermed præcis de samme anvisninger. Den største forskel er, at du læser dem på din Android telefon eller tablet i stedet for papir, du kan søge i vejledningerne og du har dem altid ved hånden. TRÆfakta og TRÆbyggeblade fås kun i den elektroniske version på app.


TRÆINFORMATION
- træbranchens viden- og formidlingscenter

Show More
TRÆPub APK Version History
Request TRÆPub UpdateRequest Update
TRÆPub 1.1 for Android 2.2+ APK Download

Version: 1.1 (4) for Android 2.2+ (Froyo, API 8)

Update on: 2015-08-23

Signature: b914195c44720d5b0635c5546e69df7042e6bb95 TRÆPub 1.1(4) apk safe verified

APK File SHA1: a6ce9e866076fd4fd88114e0c64c4123f762e02d

Download APK(3.5 MB)

Similar Or Related
More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App