We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
TotalOV icon

TotalOV

1.9 for Android

The description of TotalOV

About TotalOV
TotalOV is een onafhankelijke organisatie die zich voor 100% inzet voor de reizigers in het openbaar vervoer. Wij voorzien in Nederland ruim 250.000 reizigers van informatie over controles, vertragingen, storingen en reisadvies. TotalOV laat gelijk zien hoeveel kans er is op controles en wat de duur van eventuele vertragingen is.

Uniek systeem
TotalOV maakt gebruik van een uniek communicatiesysteem wat niet te vergelijken is met dat van de NS of 9292. Bij ons bent u 20/7 op de hoogte van alle controles en vertragingen binnen het openbaar vervoer.

De meldingen worden bekend gemaakt via een uniek systeem dat TotalOV heeft laten ontwikkelen om zo een overzichtelijk beeld te geven van controles en vertragingen. Dit kan men dan vinden per regio, plaats, lijnnummer, vervoerder en traject. Door onze eigen medewerkers in te zetten in het openbaar vervoer, kunnen we de reizigers van zo betrouwbaar mogelijke informatie voorzien.

Door deze snelle manier van het weergeven van informatie kunnen reizigers zoveel mogelijk tijd besparen. Wanneer er vertragingen zijn wordt dit gelijk gemeld, waardoor de reiziger zijn reis van te voren zo goed mogelijk kan plannen. Voor elke vorm van openbaar vervoer wordt er informatie op de site weergegeven.

LET OP: Het gebruik van TotalOV is geheel op eigen risico. TotalOV erkend geen enkele aansprakelijkheid voor zijn diensten.

De rechten met betrekking tot controles, vertragingen en traffic updates zijn eigendom van TotalOV. Het is dus niet toegestaan om deze informatie/diensten te kopieren en voor commerciele doeleinden te gebruiken. U dient schriftelijke toestemming te vragen aan TotalOV voor het gebruik van onze informatie en diensten.

Bugs:
Geen Bugs bekend!

Heeft u vragen? Stel ze via:
Twitter:
http://www.Twitter.com/TotalOVNL

Twitter Webcare:
http://www.Twitter.com/Webcare_TotalOV

Klantenservice Nummer:
+31 085 00 20 201 (Lokaal Tarief)

E-mail Algemeen Informatie:
info@totalov.nl

E-mail Webcare:
webcare@totalov.nl

Openingstijden TotalOV:
Maandag t/m Vrijdag: 06.00 t/m 24.00 uur
Zaterdag: 07.00 t/m 02.00 uur (snachts)
Zondag 08.00 t/m 22.00 uur
Feestdagen 10.00 t/m 22.00 uur

Show More

TotalOV Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to TotalOV
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App