We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Time 2 icon

Time 2

1.0 for Android

The description of Time 2

Med vores App kan du hurtigt finde en medarbejder i dit nærområde der vil tage netop den opgave du har til os. Vi varetager en lang række serviceopgaver indenfor mange forskellige områder. Du kan finde din servicepartner forudsat der er en tilmeldt som varetager opgaven i dit område via vores App.

Listen kan ses under service når du tilmelder dig, men er ikke begrænset til listen da du selv kan specificeret, hvilken service du har brug for. Du vil så vidt det er muligt og så længe samarbejdet fungere godt, få tildelt den samme vikar eller udbyder til den specifikke opgave.

Har du det godt med en du har som f.eks. ældrehjælper er det op til dig og denne udbyder, at aftale hvordan samarbejdet skal foregå. Alle vores udbydere har en ren straffeattest.

Har du lyst til, at prøve kræfter som selvstændig Vinduespudser, udkørende chauffør eller noget helt andet så check App'en ud og se om vi kan hjælpe med fælles bil fælles navn og fælles interesser.
Show More

Time 2 Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to Time 2
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App