Teraplast icon

Teraplast APK

  • Author:

    GoApp SRL

  • Latest Version:

    2.0.1

  • Publish Date:

    2017-08-20

The description of Teraplast

Teraplast S.A. face parte din grupul Teraplast, unul dintre principalii furnizori de sisteme si solutii complete in domeniul instalatiilor si constructiilor din Romania. Grupul s-a aflat constant in slujba clientilor si a partenerilor sai, dedicandu-se dezvoltarii permanente a activitatii.

Compania a investit in mod constant in dezvoltarea tehnologica, avand in prezent capacitatea de a furniza pe piata materialelor de constructii solutii moderne, eficiente si inovatoare, precum sistemele de scurgere, canalizare si aductiune, sistemele de amenajari interioare, sistemele de tamplarie termoizolanta sau sistemele de inchidere exterioara cu panouri termoizolante.

Parcul Industrial de la Saratel are o suprafata totala de aproximativ 200.000 mp, din care 143.500 apartin companiei Teraplast, 29.000 mp sunt in proprietatea subsidiarei Plastsistem, iar restul de 27.500 mp apartin companiei Politub, membra a Grupului Teraplast. Compania noastra este o prezenta puternica pe piata romaneasca, iar planurile pe termen mediu prevad o dezvoltare la nivel regional.

Compania Teraplast este un furnizor de solutii complete, iar prin investitiile constante in cercetare si dezvoltare reusim sa le oferim partenerilor nostri sisteme si solutii care ofera cele mai bune rezultate pe termen lung.
Show More
Advertisement
More From Developer
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App