Telegraf.mk најнови вести icon

Telegraf.mk најнови вести APK

  • Author:

    Nextsense

  • Latest Version:

    2.4.1

  • Publish Date:

    2016-08-04

The description of Telegraf.mk најнови вести

Андроид-апликација за порталот Телеграф.мк, којa овозможува информациите да стасаат до вас пред сите останати
Можности:
+ Едноставно и прегледно читање вести
+ Над 400 вести во секоја категорија или тема
+ Движење помеѓу категориите, вестите и коментарите се сведува на едноставно повлекување на прстот по екранот (swipe):
+ Во категориите - повлекувањето на прстот од левиот раб кон десниот се отвора целосно ново Телеграф-мени
+ Со повлекување на прстот од левата кон десната страна и обратно се менуваат категориите
+ Во постот – со повлекување од лева кон десна страна се отвора Телеграф-мени, додека со повлекување од десно кон лево се отвораат коментарите
+ Испраќање занимливост или вест – Сакате да споделите слика која штотуку сте ја сликале? Или интересна занимливост? Телеграф ви ја нуди оваа можност каде и да се наоѓате.
+ Едноставно пишување и испраќање коментари/Препорачани/непрепорачани коментари
+ Можност за испраќање на коментари преку опцијата „Испрати коментар“ од листата на коментари
+ Лесно прегледни фотогалерии
+ Дополнителни можности во фотогалериите: share, pinch to zoom, double tap to zoom
+ Иконче „Home“ за брзо враќање на почетокот од апликацијата

+ Приспособлив изглед – уживајте во уште подобро искуство на вашиот Андроид-таблет
+ Огромна брзина на вчитување и мала потрошувачка на ресурси.

Напомени:
Доколку имате проблеми со користењето на апликацијата, исчистете ги податоците: Settings -> Apps (Applications) -> Telegraf -> Clear data.
За сите пофалби, прашања, сугестии, забелешки и помош, обратете ни се на: android@telegraf.mk

Telegraf.mk - Најновите вести на едно место!
Вести од Македонија, актуелности дома, во регионот и од светот, како и рубриките економија и хроника.
Спорт покрива сè од својот домен: фудбал, кошарка, ракомет, мотоспорт, тенис и сите останати спортови.
Во рубриката „Забава“ може да следите што прават познатите во Македонија, во регионот и во светот. Гледајте смешни видеоклипови и интересни фотографии.
Рубриката „Култура“ ви ги нуди најсвежите информации од сценските уметности, арт и дизајн, музика, филм, литература и изобилува со интервјуа со познати културно-уметнички дејци.
Секс и врски, мода, дом, здравје и убавина, патувања и храна ја сочинуваат рубриката „Стил“. А тука се и технологијата и науката, кои станаа незаобиколен дел од нашите животи: интернет, гаџети, мобилни телефони, компјутери, паметни телефони, таблети – за нив исто така може да читате на нашиот портал. За љубителите на автомобилизмот издвоивме посебна подрубрика во „Технологија“.
Show More
Advertisement
Telegraf.mk најнови вести APK Version History
Request Telegraf.mk најнови вести UpdateRequest Update
Telegraf.mk најнови вести 2.4.1 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.4.1 (7) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2016-08-04

Signature: ab4f20115d27507266e6f0f1832887ac2c1d83f0 Telegraf.mk најнови вести 2.4.1(7) apk safe verified

APK File SHA1: 439ee1509f18da92998af11b9e6c7b2296dd1e0d

Download APK(5.0 MB)

Telegraf.mk најнови вести 2.4 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.4 (6) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2016-03-09

Signature: ab4f20115d27507266e6f0f1832887ac2c1d83f0 Telegraf.mk најнови вести 2.4(6) apk safe verified

APK File SHA1: de0e16294abdd6189049b7ad63badb2a5ec58edd

Download APK(5.0 MB)

Telegraf.mk најнови вести 2.3 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.3 (5) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2016-02-23

Signature: ab4f20115d27507266e6f0f1832887ac2c1d83f0 Telegraf.mk најнови вести 2.3(5) apk safe verified

APK File SHA1: 95ad7b95fc4b44cf442152837ba806c1b3c35694

Download APK(4.9 MB)

Telegraf.mk најнови вести 2.2 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.2 (4) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2016-02-05

Signature: ab4f20115d27507266e6f0f1832887ac2c1d83f0 Telegraf.mk најнови вести 2.2(4) apk safe verified

APK File SHA1: 8694311f818d987bb5f490a44e19bba31ad119b4

Download APK(4.9 MB)

Telegraf.mk најнови вести 2.0 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.0 (2) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2016-02-04

Signature: ab4f20115d27507266e6f0f1832887ac2c1d83f0 Telegraf.mk најнови вести 2.0(2) apk safe verified

APK File SHA1: 2911b845dd85178fc35abb9c063afd0552f68705

Download APK(4.9 MB)

Telegraf.mk најнови вести 1.0 for Android 2.2+ APK Download

Version: 1.0 (1) for Android 2.2+ (Froyo, API 8)

Update on: 2015-07-22

Signature: ab4f20115d27507266e6f0f1832887ac2c1d83f0 Telegraf.mk најнови вести 1.0(1) apk safe verified

APK File SHA1: b9aee6d08ffe0a6a8fbf3906714f9908be03e402

Download APK(1.7 MB)

Show More
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App