Teka Teki icon

Teka Teki APK

  • Author:

    Arissa Studio

  • Latest Version:

    1.0

  • Publish Date:

    2017-01-03

The description of Teka Teki

Teka Teki

Aplikasi ini mengandungi soalan-soalan teka teki yang menarik dan kelakar untuk dikongsikan atau dimain bersama semua orang.

Teka Teki merupakan aplikasi untuk menguji minda anda berfikir jawapan yang menarik dan masuk akal secara unik.

Memandangkan sukar untuk mendapatkan teka teki yang berkualiti dan menarik, kami telah bercadang untuk menghasilkan aplikasi ini dengan latar belakang yang cantik dan soalan teka teki yang menarik supaya anda dapat menguji minda sesiapa saja termasuk diri sendiri. Anda mmpunyai banyak pilihan soalan teka teki di dalam aplikasi ini dan jawapan juga disediakan di dalam aplikasi yang sama.


Ciri-ciri utama:

-Terdapat pelbagai jenis soalan teka teki untuk menguji minda sendiri atau sesiapa saja.
-Aplikasi in senang untuk digunakan. Hanya buka aplikasi ini dan pilih gambar soalan yang hendak digunakan dan cuba untuk meneka kesemua soalan berikut atau anda boleh kongsikan soalan tersebut bersama sesiapa saja kerana jawapan disediakan berasingan bersama soalan.
-Untuk berkongsi soalan tersebut, hanya tekan butang "Share" dan tekan apa saja aplikasi media sosial yang hendak anda gunakan untuk berkongsi soalan pilihan.
-Soalan ini sangat digalakan kepada pengguna yang ingin mencari soalan yang mudah dan menarik dan juga disediakan juga jawapan di dalam aplikasi yang sama.

Kam berharap semua pengguna dapat menggunakan apikasi ini dengan bebas. Jika anda sukakan aplikasi ini, sila menilai aplikasi ini salah satu aplikasi yang disyorkan dengan memberinya 5 bintang. Ini akan menaikkan semangat kami untuk menghasilkan lagi aplikasi yang berkualiti dan berkaitan.

Semoga semua pengguna terhibur.

Terima kasih.
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App