TeamApps icon

TeamApps APK

  • Author:

    TeamApps.nl

  • Latest Version:

    12

  • Publish Date:

    2014-01-27

The description of TeamApps

TeamApps is een mini-informatiesysteem met adressenboek voor bedrijven, projectteams, (sport-)clubs, verenigingen en families. De app brengt mensen bij elkaar met een gezamelijk boek met namen, gezichten, contactgegevens en andere informatie. Leden van het team hebben elkaars gegevens altijd bij de hand. De gegevens zijn afgeschermd en alleen toegankelijk voor uw teamleden.

Wat TeamApps anders maakt dan de contactenlijst op uw telefoon is dat u TeamApps niet alleen beheert maar samen met uw team. Als uw teamgenoot iets aanpast, wordt deze aanpassing automatisch ook bij u gedaan, en omgekeerd. U en uw teamleden hebben zo altijd dezelfde TeamApps contactenlijst op al uw apparaten zonder dit zelf te moeten bijhouden. Waneer iemand aan het team wordt toegevoegd heeft hij of zij meteen alle teamcontacten.

TeamApps staat los van de contactenlijst op uw telefoon. Die is en blijft persoonlijk. U kunt er wel uit importeren.

Vanuit de app zijn contacten direct te bellen, te smssen, te whatsappen en te e-mailen. Adressen kunt u openen in uw navigatie programma zoals google-maps. Foto's zijn makkelijk aan te passen met de ingebouwde camera. De groepsgegevens zijn overal, online en offline, beschikbaar en te wijzigen. Zodra er weer verbinding is worden gegevens onderling gesynchroniseerd.

TeamApps ondersteunt meerdere accounts en meerdere teams per account. Het adressenboek van elke team is onder te verdelen in subgroepen zoals afdelingen, units, klanten en leveranciers. Er is een zoekfunctie en filtermogelijkheid voor contacten. Het mogelijk om berichten (sms, email) te sturen naar iedereen in de groep, of subgroep. Bijvoorbeeld als een vergadering is verplaatst of sportwedstrijd is afgelast.

Groepsleden kunnen elkaar altijd bereiken en vormen een hechter team doordat men elkaars naam en foto altijd bij zich heeft. Nieuwe leden zullen sneller namen onthouden en integreren.

Aan een contact kan een ander contact gekoppeld worden zoals secretaresse en plaatsvervanger. Per gebruiker is in te stellen welke gegevens hij/zij mag instellen.
Show More

What's new

2016-03-30
- scherm layout
- overzicht met verjaardagen
Advertisement
TeamApps APK Version History
Request TeamApps UpdateRequest Update
TeamApps 12 for Android 2.2+ APK Download

Version: 12 (12) for Android 2.2+ (Froyo, API 8)

Update on: 2016-03-30

Signature: c5a4624ffbbefd94dc158e0a676acfa0501d4e86 TeamApps 12(12) apk safe verified

APK File SHA1: 4702a89cd9be2c76d4b275e27e007ec324c57556

What's new: - scherm layout - overzicht met verjaardagen

Download APK(5.4 MB)

Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App