We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Taubien Halan icon

Taubien Halan

1.0 for Android

The description of Taubien Halan

Schepen zijn drijvende technische werken, die op het water of onder water kunnen worden verplaatst, in de beoogde richting, met de vereiste snelheid, en vervoerd op de vracht of passagier volgens de kenmerken van het kind. schip.

Het moderne schip is een complex stuk werk, dat verschilt van de grondgebonden techniek, omdat het in een speciale wateromgeving werkt. Schepen worden vaak onderscheiden van boten op basis van hun grootte en hun vermogen om gedurende langere perioden onafhankelijk te opereren. [1]

Vanaf het einde van de 18e eeuw werden de zeilen getransporteerd door zeebries terwijl de wind abnormaal blies. Mensen dachten erover om een ??energiebron te gebruiken die onveranderlijk en krachtig genoeg was om de wind te vervangen.

De Industriële Revolutie in het begin van de 18e eeuw gaf de maritieme industrie een product gemaakt door uitvinders en technici, stoommachines, een hulpmiddel dat momentum genereerde. Stoommachines zijn toegepast op scheepvaart- en scheepstechnologie.
Show More

Taubien Halan Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to Taubien Halan
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Recommended
Download
APKPure App