Talentenwijzer Docent icon

Talentenwijzer Docent APK

The description of Talentenwijzer Docent

De ‘Talentenwijzer Docent’ is een hulpmiddel voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je kunt de Talentenwijzer gebruiken om je voor te bereiden op een functioneringsgesprek, of bij het opstellen van je persoonlijk ontwikkelingsplan.

Het doel van de Talentenwijzer is meer inzicht te krijgen in je professionele kwaliteiten en professionele drijfveren: waar ben jij van nature goed in, waar haal jij voldoening uit, wat vind jij belangrijk in je werk?

Na het invullen van de Talentenwijzer ontvang je meteen de uitkomst, in de vorm van een persoonlijke talenten-top-5: een beschrijving van de vijf professionele kwaliteiten die het meest op jou van toepassing zijn. Deze uitkomst kun je vervolgens gebruiken om je professionele ontwikkelingsdoelen te bepalen en je professionele ontwikkelingsactiviteiten te plannen.

De ‘Talentenwijzer Docent' is een variant van de ‘Talentenwijzer voor Studenten’. De 'Talentenwijzer voor Studenten' is een coachings- en begeleidingsmethode die wordt gebruikt bij studieloopbaanbegeleiding, stagevoorbereiding, sollicitatietraining en excellentieprogramma’s in het WO, HBO en MBO. In het Werkboek Talentenwijzer vind je meer oefeningen die je met de uitkomst van de Talentenwijzer kunt doen: www.talentenwijzer.com.

De 'Talentenwijzer Docent' is ontwikkeld met financiële steun van Zestor, arbeidsmarkt- en opleidingsfonds HBO. De beschrijvingen van de professionele kwaliteiten zijn gebaseerd op onderzoek onder HBO-docenten, uitgevoerd door het Lectoraat Persoonlijk Leiderschap van NHL Hogeschool.

Show More

What's new

2016-01-21
Verbeterde talentbeschrijvingen.
Advertisement
Talentenwijzer Docent APK Version History
Request Talentenwijzer Docent UpdateRequest Update
Talentenwijzer Docent 1.0.2 for Android 4.0+ APK Download

Version: 1.0.2 (3) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2016-01-21

Signature: 3cf6aace770759e95a0b086e3bbd571c45f9437b Talentenwijzer Docent 1.0.2(3) apk safe verified

APK File SHA1: 4ce4d011a05a11d88a50e859df8bcc3705a0fd40

What's new: Verbeterde talentbeschrijvingen.

Download APK(860.6 KB)

Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App