SZOLF Karrier és Hírolvasó icon

SZOLF Karrier és Hírolvasó

1.6.0120 for Android

The description of SZOLF Karrier és Hírolvasó

Szolnoki Főiskola Karrier és Hírolvasó mobilos alkalmazása, amellyel lehetőség nyílik az karrier lehetőségek és a főiskolai hírek közötti böngészésre. Az felhasználó tetszése szerint beállított szűrési feltételekkel kereshet és kérhet értesítést új álláslehetőség esetén.

A program ingyenes, de csak az (AWE Pyramid CMS) internetes portálmotor által szolgáltatott adatokat képes megjeleníteni. A használat közben helyi hálózati, vagy internet kapcsolat szükséges.

Figyelem: Kérem vegye figyelembe a használat közben, hogy az alkalmazás az internetről tölti le az adatokat használat közben! Amennyiben elérhető használjon WIFI kapcsolatot.

Használat: Első indításkor a felhasználónak be kell állítania az általa keresett karrier ajánlatok szűrési feltételeit. A későbbiekben a felhasználó értesítést kap, amennyiben új karrier lehetőséget talál számára az alkalmazás. Továbbá a felhasználó beállíthatja a frissítés gyakoriságát. Az alkalmazás több hírfolyam egyidejű olvasását teszi lehetővé. Amennyiben a felhasználó csak az általa preferált folyamot szeretné olvasni, a beállítások alatt kiválaszthajta a számára megfelelőt. A felhasználó az új hírekről is kérhet automatikus értesítést.

Show More
Advertisement
Similar to SZOLF Karrier és Hírolvasó
More From Infoartnet Kft.
Comment Loading...
Ooops! No such content!
SZOLF Karrier és Hírolvasó Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App