SZOLF Karrier és Hírolvasó icon

SZOLF Karrier és Hírolvasó APK

  • Author:

    Infoartnet Kft.

  • Latest Version:

    1.6.0120

  • Publish Date:

    2016-01-20

The description of SZOLF Karrier és Hírolvasó

Szolnoki Főiskola Karrier és Hírolvasó mobilos alkalmazása, amellyel lehetőség nyílik az karrier lehetőségek és a főiskolai hírek közötti böngészésre. Az felhasználó tetszése szerint beállított szűrési feltételekkel kereshet és kérhet értesítést új álláslehetőség esetén.

A program ingyenes, de csak az (AWE Pyramid CMS) internetes portálmotor által szolgáltatott adatokat képes megjeleníteni. A használat közben helyi hálózati, vagy internet kapcsolat szükséges.

Figyelem: Kérem vegye figyelembe a használat közben, hogy az alkalmazás az internetről tölti le az adatokat használat közben! Amennyiben elérhető használjon WIFI kapcsolatot.

Használat: Első indításkor a felhasználónak be kell állítania az általa keresett karrier ajánlatok szűrési feltételeit. A későbbiekben a felhasználó értesítést kap, amennyiben új karrier lehetőséget talál számára az alkalmazás. Továbbá a felhasználó beállíthatja a frissítés gyakoriságát. Az alkalmazás több hírfolyam egyidejű olvasását teszi lehetővé. Amennyiben a felhasználó csak az általa preferált folyamot szeretné olvasni, a beállítások alatt kiválaszthajta a számára megfelelőt. A felhasználó az új hírekről is kérhet automatikus értesítést.

Show More
Advertisement
More From Developer
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App