We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
SURVALID icon

SURVALID

1.0 for Android

The description of SURVALID

Gebruik SURVALID op een tablet of telefoon om de meningen van bv. uw klanten middels een (korte) vragenlijst te verzamelen. Door voortdurend de ervaringen van uw klanten te meten kunt u snel inspelen op de aandachtspunten en daarmee de kwaliteit van uw dienstverlening verhogen.
Er is geen internetverbinding nodig terwijl de vragenlijst(en) uitgezet worden. De resultaten worden veilig op het device opgeslagen en als er contact wordt gemaakt met internet automatisch verstuurd naar uw eigen SURVALID account. De resultaten zijn direct op www.SURVALID.com zichtbaar.


Met behulp van uw persoonlijke inlogcode voor www.SURVALID.com is het mogelijk een vragenlijst te ontwerpen, maar het is ook mogelijk om een keuze te maken uit de ruime selectie templates. Zo zijn er binnen het systeem diverse voorbeeld onderzoeken aanwezig waaronder klanttevredenheidsonderzoeken, onderzoeken naar medewerkerstevredenheid, CQI metingen (voor de zorgsector) en onderwijsvragenlijsten. De vragenlijsten zijn makkelijk te koppelen aan de juiste device.
SURVALID is ontwikkeld door Triqs, een organisatie voor het verbinden en ontwikkelen van mensen en organisaties. Sinds de oprichting in 2001 zijn wij uitgegroeid tot een bekend onderzoeksbureau met honderden klanten binnen zowel de profit als de non-profit sector.

De helpdesk en ondersteuning van SURVALID wordt geleverd door Triqs. U kunt dus met al uw onderzoeksvragen bij ons terecht. Of het nu gaat om het stellen van de juiste vragen of het interpreteren van de resultaten, wij stellen onze ervaring graag tot uw beschikking!
Show More

SURVALID Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App