We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
STUNDA icon

STUNDA

1.4.0 for Android

The description of STUNDA

Situationell trygghetsundersökningsapplikation (STUNDA) är ett verktyg för att samla information om människors känslor, upplevelser och erfarenheter av trygghet när de sker i specifika situationer. Applikationen används som verktyg inom ramen för ett forskningsprojekt vid institutionen för kriminologi, Malmö universitet, med utgångspunkt i att upplevelser av (o)trygghet är kopplade till särskilda situationer (URL).

Deltagare i projektet ombeds fylla i en startenkät innehållandes bakgrundsfrågor (t.ex. kön och ålder) och frågor om livsstil och aktiviteter. När startenkäten är ifylld kommer deltagaren få push-notifikationer skickade till sig vid slumpmässiga tidpunkter under dagen där deltagaren ombeds besvara ett par frågor kopplade till upplevelser av otrygghet och oro för brott i den specifika situationen. Utöver den information som deltagaren själv rapporterar samlas även information in om tid och plats med hjälp av den inbyggda GPS-funktionen i deltagarens mobila enhet. Dessutom har deltagarna möjlighet att själva rapportera händelser som de upplevt som otrygga under dagen utan att en push-notifikation har skickats.
Show More

STUNDA Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to STUNDA
More From Doris Malmö
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App