StemVanZuid icon

StemVanZuid APK

3 votes, 4.3/5

The description of StemVanZuid

Laat het Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ) weten wat jij vindt van het leven op Rotterdam Zuid en de activiteiten van het Nationaal Programma.

Het NPRZ werkt aan de verbetering van de leefkwaliteit op Zuid. Betere scholen, meer werk en het aanpakken van verouderde woningen moeten daar voor gaan zorgen. De bewoners op zuid staan hierbij centraal en daarom willen we graag van jou weten hoe jij de ontwikkelingen op Zuid ervaart.

Hoe werkt het?
Via de app krijg je eens in de zoveel tijd een aantal vragen over de situatie op Zuid en de ontwikkelingen die gaande zijn. Dit kunnen meerkeuzevragen, open vragen, waarderingsvragen of fotovragen zijn. Het beantwoorden van de vragen kost je nog geen 5 min. per keer. Daarnaast ontvang je informatie over activiteiten van het NPRZ bijvoorbeeld over bijeenkomsten en de voortgang. De resultaten van de onderzoeken worden getoond op onze website.

Dus woon jij op Zuid en wil jij betrokken zijn bij het realiseren van een betere toekomst voor Rotterdam Zuid? Download dan gratis de NPRZ app.

Show More
Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App