SparkR icon

SparkR APK

The description of SparkR

Visst är det roligare att röra på sig och att testa nya saker när vänner och kollegor hejar på!

REMEMBER- Every fire starts with a spark!

SparkR är gnistan som hjälper till att skapa en kulturförändring på ditt företag. Syftet är att öka det fysiska och psykiska välmåendet, skapa teamkänsla samt utmana till nytänkande arbetssätt.

I SparkR tar spelets magiska kraft dig och dina kollegor på en resa till en mer aktiv arbetskultur. Ni spelar i lag och genom att klara olika aktiviteter tar ni er framåt på en karta. Under spelets gång ökar den där teamkänslan som gör att du trivs riktigt bra både på jobbet och i dig själva.

Spelet är enkelt att använda. Tillsammans med ditt lag samlar du poäng som gör att ni tar er framåt på spelplanen. Poäng får du genom att registrera en aktivitet. Aktiviteten väljer du själv: promenad, simning, prova på en ny maträtt, gör en sju minuters workout eller varför inte något alldeles eget?

SparkR bidrar till att:
- Hälsan och välmåendet på företaget stärks
- Medarbetare får bättre sammanhållning och lär känna varandra bättre
- Det skapas tillfällen att ge varandra positiv feedback
- Företaget får en öppnare och mer inkluderande företagskultur
- Det skapas en dialog genom att ni kommunicerar med varandra genom spelet
- Varumärkesidentifikationen stärks

SPELET
För att ta ett kliv framåt på kartan behöver laget ta lika många poäng som antalet lagmedlemmar. Det lag som först tagit månadens 28 steg är vinnare! Och håll utkik! Ibland dyker det upp bonusaktiviteter som är kopplade till månadens tema och som kan pigga upp lite extra - och ge fler poäng!

TEMA
Varje månad är kartan och aktiviteterna baserade på ett nytt tema. Exempel på teman är:
- Testa nytt - här blir du utmanad i att tänka i nya banor, ligga steget före, förnya dig och att våga pröva!
- Den lilla rörelsen - den kan vara minst lika viktigt som den stora. Det kan vara att stå upp en dag på jobbet eller att massera undersidan av foten med en liten boll.
- Maten du äter- Medvetenhet kring maten vi äter är viktigt för hur vi mår, men det är även viktigt för hur vårt klimat mår.
- Peppa - under detta tema ger vi dig tips på hur du kan lyfta stämningen på kontoret med lite extra pepp.

SKICKA SPARKS TILL DINA LAGMEDLEMMAR
Dina aktiviteter registreras i ett flöde där du kan skicka hejarop och sparks till dina lagmedlemmar och resten av företaget. När du skickar sparks skickar du gnistor med uppmuntran och pepp. Du kan också skriva en kommentar och fråga om receptet du precis läste att din kollega testade, eller var du hittar den vackra skogsstigen som dök upp i flödet.

AKTIV ARBETSKULTUR
I en aktiv arbetskultur samspelar både hjärta, hjärna och kropp! I en aktiv arbetskultur arbetar du och dina kollegor med teamkänsla, fysiskt och mentalt välmående. I SparkR får ni dessutom en chans att utmana ert tankesätt och gott om möjligheter att testa nya saker.
Show More
Advertisement
Similar Or Related
More From Developer
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App