Songlinhgiang halan icon

Songlinhgiang halan APK

The description of Songlinhgiang halan

Naar mijn mening wordt Linh Giang in het boek van de geografie van Nguyen Trai vandaag de dag aangeduid als de Gianh-rivier in Quang Binh.
In het hoofd van de Quang Binh-bevolking in het bijzonder, de algemene Vietnamees, nu denkt iedereen dat Linh Giang de Gianh-rivier in Quang Binh is; Ondertussen heette de Huong rivier de Chinese naam Huong Giang, maar niemand noemde het Linh Giang zoals in de tijd van Duong Van An genoemd!
De reden dat ik dit artikel schrijf is omdat:
Ten eerste schreef een afgestudeerde student op een wetenschappelijke conferentie voor jonge kaderleden van de Universiteit voor Sociale Wetenschappen en Geesteswetenschappen in Ho Chi Minh City aan het einde van november 2011 een rapport over deze memo van Hoang Phu Ngoc Tuong; Dan is er nog de vraag van een andere masterstudent naar de naam van de rivier de Giang Giang of de Parfumrivier.
Ten tweede, is belangrijker, vanwege de pen die de rivier heeft ondertekend? door Hoang Phu Ngoc Tuong is geselecteerd om deel te nemen aan het curriculum van de geletterdheidsklas van de 12e klas, is het middelbare school afstudeerprogramma (Baccalaureate), dat een verwarrend detail heeft, bevestigde haast, maar in op ik heb gezegd. Leerboeken worden gebruikt om generaties leerlingen te leren, die erg klein kunnen zijn, maar een enorme impact kunnen hebben, omdat de Ouden de volgende zin hebben: "Kleine dingen niet kleineren, Klein gaatje kan de boot laten zinken "!
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Songlinhgiang halan Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App