SMS-svarer. icon

SMS-svarer. APK

The description of SMS-svarer.

SMS-svarer.

SMS-svarer - med automatisk besvarelse på indkommende SMS - med svar-SMS i form af enten valgt eller indtastet personligt svar.

Denne app sender et svar på en modtaget SMS - det er altså en SMS-svarer. Svaret sendes umiddelbart til afsenderen af den indkommende SMS.

Kører vi som fører i bil, deltager i et møde eller andet, så er det sjældent problematisk, at lade mobiltelefonen være lydløs, da indkommende opkald jo henvises til vor telefonsvarer.
Værre er det med indkommende SMS-er ... som jo frister nogle af os til at smuglæse disse under et møde eller mere alvorligt under bilkørsel!!!

Denne app sender et svar på en modtaget SMS - det er altså en SMS-svarer.

-

Denne app sender automatisk et af bruger valgt svar retur på indkommende SMSer, så længe denne app er aktiv.
Svaret kan enten vælges blandt forudindlagte svar eller også kan egen tekst indtastes og anvendes som SMS-svar.
Det senest valgte eller indtastede svar bevares i app-en, så dette er start-svaret, når app-en genåbnes.


VIGTIGT:

1. App'en skal være aktiv for at der svares på indkommende SMS - og den svarer på alle indkommende SMS, når den er aktiv. Sådan bruges app'en: Aktiver app'en, lad telefonen være tændt og sæt den gerne på lydløs ... brug hele din opmærksomhed på bilkørslen, mødet, filmen i biografen eller noget andet - og lad app og mobiltelefonen behandle dine indkommende SMS'er, indtil du senere har tid til at koncentrere dig fuldt om disse.

2. App'en fungerer ikke, såfremt du har en anden SMS-app aktiv på din Android-mobiltelefon (f.eks. mySMS). Forklaring: En anden SMS-app overstyrer den normale SMS-funktion på din Android-mobiltelefon - og derfor vil denne app ikke kunne agere.

3. App'en fungerer ikke, såfremt du har låseskærmskode aktiv på din Android-mobiltelefon. Forklaring: En aktiv låseskærm forhindrer jo netop telefonen i at agere uden at den er låst op - og derfor vil denne app ikke kunne agere.

-

Test gerne app'en efter installering - ved at aktivere app'en og bede en bekendt om at sende en SMS til dig. Hermed får du let afklaret, om du har installeret andre aktive SMS-apps, der overstyrer den normale SMS-funktion på din Android-mobiltelefon.

-

De faste oprettede svar er følgende:

"Jeg kører bil og læser din SMS senere."

"Jeg er i møde og læser din SMS senere."

"Jeg er i biografen og læser din SMS senere."

"Jeg har travlt og læser din SMS senere."

"Jeg sover og læser din SMS senere."

-

Der er i app oprettet mail-knap med følgende opfordring: "Har du gode ideer til flere indlagte svar-muligheder i denne app, så klik her for at sende mail til udvikler. Dine ideer vil blive taget med i betragtning ved kommende opdateringer af denne app."

Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App