SmartHelp Stage (Unreleased) icon

SmartHelp Stage (Unreleased) APK

  • Author:

    Råd AS

  • Latest Version:

  • Publish Date:

    2016-08-24

The description of SmartHelp Stage (Unreleased)

SmartHelp deler posisjonen din, tidskritisk informasjon og kan initiere chat med relevant nødmeldesentral og hjelpemannskap når du er i nød.

Den lar deg i tillegg enkelt dele posisjonen din med venner, reisefølge, familie eller andre i hverdagen.

For å gi deg nødvendig hjelp må nødmeldesentralene (110, 113, 112) vite:
HVOR du eller hendelsen er.
HVA som er problemet.
HVEM som er rammet av hendelsen.

SmartHelp kan sende denne informasjonen til riktig nødmeldesentral umiddelbart når du initierer et anrop til nødmeldesentral (113, 110) via SmartHelp.

Nødmeldesentral kan initiere chat til appen etter at du har ringt inn til de med appen installert.

Det er av stor betydning at nødmeldesentral får informasjonen for at nødvendig hjelp kan sendes til riktig sted.
Hurtig hjelp kan ha stor betydning for utfallet av hendelsen.

SmartHelp gjør deg også i stand til å dele posisjonen din i hverdagen med venner, reisefølge, familie eller andre via kontaktliste og sms. Tjenesten er nyttig når du vil at noen skal møte deg, går alene og i alle andre situasjoner da du ønsker at noen skal finne deg.

SmartHelp kan automatisk dele din geografiske posisjon med nødmeldesentraler som har kjøpt driftsavtale i det øyeblikket du ringer et nødnummer (110, 112, 113) via appen. Det behøves kun 3 trykk og da deler du informasjonen samtidig som du starter et anrop via telefonapp og settes i talekontakt.

SmartHelp deler din geografiske posisjon med nødmeldesentralen uavhengig av om du kommer frem på telefon. Når deling har startet, er du oftest synlig i løpet av ett sekund (når du er i et område med teledekning og har datatrafikk tilgjengelig).

SmartHelp gir deg mulighet til å forhåndsregistrere kritisk og relevant personlig informasjon som automatisk kan overføres til nødmeldesentralen sammen med din posisjon når du prøver å oppnå kontakt via appen.

SmartHelp setter personvern høyt. SmartHelp vil aldri dele din geografiske posisjon, eller noen annen informasjon uten at du selv godkjenner dette.

SmartHelp er den eneste appen som gjør deg synlig på kartet hos de tilknyttede nødmeldesentralene (113 og 110 i Sør-Trøndelag) i det øyeblikket du ringer.

Oversikt over tilknyttede nødmeldesentraler: www.smarthelp.no.

Show More
More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App