Semar Boyo Chat icon

Semar Boyo Chat APK

1 votes, 5.0/5

The description of Semar Boyo Chat

Ya rofii'asysyaani waddaroji
'Athfata yaa jiirotal'alami
Ya uhailaljuudi walkaromi

Ngawiti ingsun nglara syi'iran
Kelawan muji marang Pengeran
Kang paring rahmat lan kenikmatan
Rino wengi tanpo pitungan

Duh poro konco priyo wanito
Ojo mung ngaji syari'at bloko
Gur pinter dongeng nulis lan moco
Tembe mburine bakal sangsoro

Akeh kang apal Qur'an Haditse
Seneng ngafirke marang liyane
Kafire dhewe gak digatekke
Yen iseh kotor ati akale

Gampang kabujuk nafsu angkoro
Ing pepaese gebyare dunyo
Iri lan meri sugihe tonggo
Mulo atine peteng lan nisto

Ayo sedulur jo ngelalek ake
Wajibe ngaji sak pranatane
Nggo ngandelake iman tauhide
Baguse sangu mulyo matine

Kang aran sholeh bagus atine
Kerono mapan sari ngelmune
Laku thoriqot lan ma'rifate
Ugo hakeqot manjing rasane


Al Qur'an Qodim wahyu minulyo
Tanpo tinulis iso diwoco
Iku wejangane guru waskito
Den tancepake ing njero dodo

Gumantil ati lan pikiran
Rasuking padang kabeh jerohan
Mukjizat rasul dadi pedoman
Minongko dalan manjinge iman

Kelawan Allah kang Maha Suci
Kudu rangkulan rino lan wengi
Ditirakati diriyadhohi
Dzikir lan suluk jo nganti lali

Uripe anyem rumongso aman
Dununge roso tondo yen iman
Sabar narimo najan pas-pasan
Kabeh tinakdir sangking Pengeran

Kelawan konco dulur lan tonggo

Kang podo rukun ojo ngesiyo

Iku sunnahe rasul kang mulyo

Nabi Muhammad panutan kito

Ayo nglakoni sekabehane
Allah kang bakal ngangkat drajate
Senajan asor toto dhohire
ananging mulyo maqom drajate

Lamun palastro ing pungkasane
Ora kesasar roh lan sukmane
Den gadang Allah suwargo manggone
Utuh mayite ugo ulese

Semar Boyo Chat for Android official Trailer

Show More
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App