SectorTopics icon

SectorTopics APK

The description of SectorTopics

Met de publieke SectorTopics app van PwC volgt u nieuws, trends en ontwikkelingen in de publieke sector.// Op de startpagina vindt u nieuwsberichten van PwC op basis van de door u geselecteerde sectoren. Zo beschrijven we onder andere de gevolgen van nieuwe wet- en regelgeving, fiscale ontw
ikkelingen en andere relevante veranderingen in de sectoren rijksoverheid, lokale overheid, gezondheidszorg, onderwijs, maatschappelijke organisaties en woningcorporaties.
Onder de button Capita Selecta vindt u trends en ontwikkelingen over de publieke sector en onze visie daarop. De Capita Selecta is gerubriceerd in hoofdstukken. Door te klikken op de hoofdstukken krijgt u een overzicht van de verschillende artikelen per hoofdstuk. Aan de iconen bovenaan de artikelen kunt u zien voor welke sector de informatie interessant is. Alle grafieken in de artikelen kunt u eenvoudig vergroten door erop te klikken. Als u meer informatie wilt, kunt u die ontvangen via de contactpersonen onderaan het artikel.
Onder de Sector Updates volgt u alle korte nieuwsberichten die binnen uw sector relevant zijn. //Alle PwC publicaties zijn te vinden onder de button Publicaties. // In de agenda vindt u informatie over door PwC georganiseerde evenementen in de sector en opleidingen en trainingen van de PwC Academie. Onder de button video vindt u (internationale) video’s van de verschillende sectoren. Deze zullen regelmatig worden aangevuld.
Nieuwsfeeds van verschillende externe organisatie die actief zijn in de publieke sector kunt u volgen bij extern nieuws. // Kortom, met de publieke SectorTopics app bent u dus altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de publieke sector.
Onder de Sector Updates volgt u alle korte nieuwsberichten die binnen uw sector relevant zijn.
Alle PwC publicaties zijn te vinden onder de button Publicaties.
Navigatie via de sectoriconen.
Het is nu mogelijk om artikelen te delen bijvoorbeeld met LinkedIn.
Show More
SectorTopics APK Version History
Request SectorTopics UpdateRequest Update
SectorTopics 1.0.1 for Android 4.0+ APK Download

Version: 1.0.1 (2) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2016-06-15

Signature: 76fccc2fed318941fe973c9967bb8fd13df1d6ee SectorTopics 1.0.1(2) apk safe verified

APK File SHA1: fb5f75ca788272f624e2903b5908cc9b362fd4db

What's new: Onder de Sector Updates volgt u alle korte nieuwsberichten die binnen More...

Download APK(13.0 MB)

Similar Or Related
More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App