Secto Driver Assistant icon

Secto Driver Assistant APK

The description of Secto Driver Assistant

Secton mobiiliappi tekee työsuhdeautoilijan arjesta helppoa: ladattuasi veloituksettoman Secto Driver Assistant-applikaation puhelimeesi Googlen tai Applen sovelluskaupasta, taskussasi on:

- Kortiton tankkaus Neste-asemilla. Voit unohtaa kadonneet polttoainekortit ja turvakoodit
- Edullinen, kuukausihintainen Juhlapesu ja aina puhdas auto. Sisäänajo ja laskutus Secton appilla
- Huoltovaraukset sinulle sopivaan huoltopisteeseen, sinulle sopivaan aikaan
- Apu aina lähellä: nopea yhteys asiakaspalveluumme ja matkan keskeytyessä Secto Tiepalveluun
- Autoilijan Oppaasta löydät toimintaohjeet huoltoihin, kolari- ja vahinkotapauksiin, rengasvaihtoihin ja -säilytykseen, ulkomaanmatkoihin, linkin vahinkoilmoitukseen ja kaiken muun työsuhdeautoilun kannalta oleellisen

Secto Driver Assistantiin lisätään lisätoiminnallisuuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan. Haluatko antaa meille palautetta tai ehdottaa lisätoiminallisuuksia? Ota yhteyttä sovelluksen kautta tai IT@secto.fi, panostasi arvostetaan.


Secto on suurin suomalainen yritysautoilun palvelutalo. Haastamme perinteiset auton omistamisen ja hallinnoinnin mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Palvelumme on rakennettu joustamaan yrityksesi tarpeiden mukaan kalustokannan koosta tai omistusmuodosta riippumatta. Saat kaikki palvelut autoleasingistä kokonaisvaltaiseen kannanhallinnointiin saman katon alta

Innovatiivinen lähestymistapa yritysautoiluun on toiminut: Vuonna 2007 perustettu Secto on yksi suomalaisista superkasvajista. Palvelemme yli 2 000 asiakasyritystä ja hallinnoimme yli 5 000 auton autokantaa.
Show More
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App