Royal Theaters icon

Royal Theaters APK

  • Author:

    Qonect BV

  • Latest Version:

    v12

  • Publish Date:

    2014-07-30

The description of Royal Theaters

Royal Theaters Heerlen zijn dé bioscopen van Heerlen en omtrek waar je de nieuwste films kunt zien onder het genot van een hapje en drankje welke verkrijgbaar zijn in onze lounge. Royal Theaters Heerlen bied je haar Advertentie, Informatie en Nieuws App aan die deel uitmaakt van Qonect.
Omdat je de Royal Theaters Heerlen App hebt gekozen als toegang tot het snel groeiende Qonect Netwerk met advertenties, informatie en nieuws, heb je ook direct toegang tot informatie over Royal Theaters Heerlen waaronder details over de huidig getoonde films met trailers, wanneer de nieuwste films gaan draaien en wanneer er speciale events zijn zoals vriendinnen-avonden en sneak previews.

Met deze App wil Royal Theaters Heerlen je ook heel bewust toegang geven tot nieuws, andere product- en bedrijfsinformatie, aanbiedingen, kortingen, coupons maar ook events, wandelroutes en nog veel meer voor jou interessante informatie in het Qonect Netwerk(1). En dit ongeacht of je nu thuis op de bank zit, of onderweg bent naar de winkel of een festival.
Omdat je natuurlijk niet zit te wachten op ongevraagde advertenties, informatie en nieuwsfeiten, biedt deze App je bovenal de mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer, waar en waarover je berichten wilt ontvangen.
(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”(1) De aangesloten bedrijven zijn nu nog beperkt tot Limburg maar zullen snel worden uitgebreid met bedrijven in andere locaties .... “stay tuned”

Show More
Advertisement
Similar Or Related
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App