Route Navigatie icon

Route Navigatie APK

  • Author:

    JuaCali Teck

  • Latest Version:

    8.1

  • Publish Date:

    2017-03-02

The description of Route Navigatie

Vermijd de google maps complicaties ... zoeken, opslaan en rijden met gemak met behulp van routenavigatie. Deze versie is in het Nederlands. Het is mean't voor onze Nederlandse gebruikers, maar voel je vrij om te installeren en te gebruiken.

Gebruik deze app om te zoeken naar punten van de belangen van musea, restaurants, winkelcentra, enzovoort. Sla uw locaties en krijg spraakgestuurde turn by turn en nog veel meer om de opgeslagen locaties. Locaties opslaan in verschillende steden die u wilt bezoeken. Locaties worden gered van de kaart, adres en lengte-en breedtegraden.

Neemt u uw telefoon op vakantie of reis? Besparen meerdere locaties van de plaatsen die u van plan bent een bezoek tijdens uw vakantie of reis en krijgen turn by turn gesproken gids richtingen wanneer bij aankomst.

Release notes: Er is een bekend probleem op sommige apparaten waar de app hangt op het krijgen van uw locatie. Dit is een android probleem, kunt u uw apparaat opnieuw als dit gebeurt. Navigatie werkt mogelijk niet in alle landen en gebieden.
Release-informatie: er is een bekend probleem op sommige apparaten waar de app hangt bij het krijgen van uw locatie. Dit is een Androïde probleem, start het apparaat opnieuw op als dit gebeurt. Navigatie werkt mogelijk niet in alle landen en gebieden.
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App