Riđobradi protiv čudovišta icon

Riđobradi protiv čudovišta APK

  • Author:

    Krstarica

  • Latest Version:

    1.0.1

  • Publish Date:

    2014-10-26

The description of Riđobradi protiv čudovišta

PUCAJ ŠTO VIŠE! Riđobradi protiv čudovišta je nova ZARAZNA igra. U njoj se topom boriš protiv zlih čudovišta. Uz nju ćeš provesti divne sate zabave i vežbaćeš svoju veštinu, svoje reflekse i svoje strpljenje! Probaj je!

Zla čudovišta Orkovi, prijatelji Hobgoblina, porasli su i proširili se do sela gde žive patuljci. Opljačkali su ih, spalili, a utvrđenja patuljaka opkolili i zauzeli. Da su Hobgoblini znali koliko su Orkovi postali zli, ne bi im bilo svejedno.

Patuljak poznatiji kao Riđobradi, veoma je besan. Odlučio je da se suprotstavi svojim glavnim oružjem - snažnim topom i đuladima, čuvenim nadaleko.

Riđobradi patuljak mora da povrati utvrđenja u selima, oslobodi kontinente od zlih čudovišta Orkova i vrati ih prijateljima u hobgoblinskoj zajednici, jer tu i pripadaju.

Riđobradi te zove da mu se pridružiš i pomogneš u ovom neustrašivom pohodu. Njegovim topom ciljaj Orkove i ispaljuj đulad da bi ih pobedio.

Razbijaj, bombarduj i uništavaj zidove i sve drugo što ti je na putu do Orkova! Prokrči put kroz šest oblasti na kojima ćeš nailaziiti na sve teža bojišta i sve gore Orkove koji čekaju u zasedama.

Izazovi svoje prijatelje i podeli sa njima utiske preko Fejsbuka i Tvitera!

Možeš li da pomogneš Riđobradom u velikom ratu protiv Orkova? Preuzmi BESPLATNO ovu igru i proveri odmah!

Show More
Advertisement
More From Developer
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Riđobradi protiv čudovišta Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Games In Last 24 Hours
Download
APKPure App