RestoPass NL icon

RestoPass NL APK

The description of RestoPass NL

De functionaliteiten van de RestoPass app:
- Online activatie van uw kaart
- Toegang tot uw RestoPass profiel
- Toegang tot uw online kaart
- Het ideale restaurant ontdekken
- Het gewenste restaurant lokaliseren

Dankzij de RestoPass kaart bespaart u in alle discretie op uw rekening: u ontvangt tot 30% korting op uw eerste maaltijd.

Korting bij elk restaurantbezoek
Gebruik uw RestoPass kaart zo vaak u wilt: ‘s middags, ‘s avonds, tijdens de week, in het weekend. Zelfs meermaals per dag! U kiest gewoon een restaurant uit meer dan 700 smakelijke adresjes in België en Luxemburg.

Meer dan 700 restaurants
RestoPass heeft voor elke gelegenheid het ideale restaurant in petto: een romantische tête-à-tête, een zakenlunch of een etentje onder vrienden. Inspireer u bij RestoPass en vind het perfecte restaurant naar uw smaak! Van een kleine Italiaanse cantina over een chique bistro tot het beste Aziatische restaurant van de stad… Bij RestoPass doet u gegarandeerd een fijne ontdekking die aansluit bij uw budget.

Voordelig vanaf de eerste maaltijd
RestoPass in de praktijk: u eet voor het eerst in een partnerrestaurant met 4 vrienden. Zonder drank komt de rekening op € 120. U toont uw RestoPass kaart bij afrekening en krijgt onmiddellijk 30% korting. U betaalt dus slechts € 84 en bespaart € 36, de prijs van een jaarabonnement op RestoPass.

Welkom in eerste klasse
Als lid van RestoPass wordt u zoals elke andere klant welkom geheten en bediend. Reserveren is niet nodig. En doet u dat toch, dan hoeft u niet te vermelden dat u RestoPass kaarthouder bent. Ook wanneer u het restaurant binnenkomt, moet u dit niet aankondigen. U toont uw kaart enkel op het moment van de rekening.

Show More
Advertisement
More From Developer
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App