Regina icon

Regina APK

3 votes, 5.0/5
  • Author:

    Reginasverige

  • Latest Version:

    0.4

  • Publish Date:

    2016-10-19

The description of Regina

Regina – En liten trygghet i trafiken.
Det finns 4,5 miljoner bilar i Sverige idag. Varje dag sker det mängder av olyckor, tillbud och skadegörelse. Med Regina hoppas vi att du som bilägare kan känna dig lite tryggare att om något händer just din bil, så får du reda på så mycket som möjligt så snabbt som möjligt.

I Sverige idag finns ett flertal företag som tjänar pengar på att du och jag vill har tag på varandra när vi behöver prata om din eller min bil och vad som hänt med dem. Med Regina behöver du inte längre veta vem, vilket telefonnummer eller något annat om ägaren för att nå fram. Använd helt enkelt registreringsnumret.

Vad ska jag…
De flesta har vid något tillfälle behövt få tag i ägaren eller föraren av ett fordon. Det kan handla om skadegörelse, parkeringsproblem, inbrottsförsök, trafikförseelser eller vad som helst. Idag är det väldigt svårt att få tag i kontaktuppgifter till rätt person då många bilar är registrerade på företag, en hel del utomland och andra på bulvaner. Med Regina kan du utan förarbete skicka ett meddelande till berörd part, utan att veta vem det är, vad hen heter eller bor eller ens vilket telefonnummer hen nås på. Det enda du behöver veta, och som faktiskt framgår väldigt tydligt på varje fordon, är registreringsnummer.
Självklart lyssnar du på ditt eget registreringsnummer utifall att någon vill komma i kontakt med dig!

När ska jag…
Du kommer hem från jobbet och inser att någon parkerat sin bil, med registreringsnummer ABC123 så att du inte kommer åt din parkering. Du anger då ABC123 i Regina och skickar meddelande. Välj mellan färdiga meddelanden eller skriv ditt eget. Den som kör ABC123 får då en notis om att det måste skett ett missförstånd och du ombeds parkera om bilen omedelbart. Du kan själv se att meddelandet nått fram, och om du vill ha bekräftelse på åtgärd så kan du ange ditt registreringsnummer eller annan kontaktinformation.

Här är ett antal exempel som skickats i Regina och som hjälpt trafikanter i vardagen:
"@ODT401 Din bil är parkerad med lyktorna tända - risk för batteriproblem", 
"@HMN338 P-lisor på gatan där din bil är parkerad!", 
"@MBO053 Tack, du är en ängel", 
"@KGZ342 Vad har du så bråttom till att du riskerar mina barns liv på en 30-väg framför en skola?", 
"@OZA032 ”Om du blinkar vänster i en rondell fattar ingen vart du ska!", 

Varför ska jag…
Regina har utvecklats med trygghet som främsta drivkraft. Vi som ligger bakom utvecklingen har själva råkat ut för att t.ex. glömma stänga takluckan när det regnar, parkera fel pga dålig skyltning och blockerat annans plats. Fått punktering som upptäckts först 5 min innan barnen ska hämtas från dagis. Om det bara varit lite lättare att kontakta varandra hade en hel del av de situationerna kunnat undvikas.

Är du också lite nyfiken på vad grannarna får för kommentarer på sin förmåga att parkera. Med Regina kan du lyssna på vilket registreringsnummer som helst. Och då vet du också om du är ensam om att kommentera grannens lite väl höga hastigheter på gågatan utanför…

Välkommen till Regina! Vi ser fram emot din hjälp att utveckla tjänsten vidare för att kunna hjälpas åt i trafiken!

Vänliga hälsningar
Regina

Show More
Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App