We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Red Button Basketball icon

Red Button Basketball

for Android

Jalkapallon Pelaajayhdistys ry

The description of Red Button Basketball App

Ottelumanipulaatioyritys voi koskea sinua, pelikaveriasi tai joukkuettasi jonakin päivänä.
Kyseessä on silloin sinun urasi ja joukkueesi tulevaisuus! Tilanne voi iskeä aivan yllättäen ja lamaannuttaa, kun mietit mitä tehdä? Kenelle ilmoittaa? Mitä sitten tapahtuu? Tuleeko minulle tai jollekulle muulle harmeja. Helposti pelaaja on ennen jäänyt näissä tilanteissa todella yksin. Pelaajayhdistyksen uusi ammattimaisen turvallisuusajattelun ja pelaajan oikeuksien turvaamiseksi luotu järjestelmä pitää sinut pelissä! Et jää enää yksin, voit ilmoittaa saamastasi epäilystä tai faktatiedosta nimettömästi. Kukaan muu, kuin sinä, ei tiedä mistä tieto on lähetetty. Kuitenkin tällä tiedolla voidaan ehkäistä muodostunutta uhkaa ja vaikeuttaa rikollisen ottelumanipulaation toimia myös jatkossa. Red Button:in käyttö vie sinulta minuutin ja se voi turvata koko loppuelämäsi suunnan!

Joskus asiat lähtevät hyvin pienestä virhearvioinnista eteenpäin väärään suuntaan – nyt voit pysäyttää ongelmien muodostumisen heti! Red Button turvajärjestelmällä voit ilmoittaa anonyymisti, jos sinua tai pelikaveriasi on lähestytty ottelumanipulointiin liittyvillä ehdotuksilla. Voit käyttää ilmoitusta myös silloin, kun sinulla on vain epäily, että kaikki ei ole pukuhuoneessa kunnossa tältä osin.Tiedot käsitellään anonyymisti ja luottamuksellisesti turvallisuusalan ammattilaisen toimesta. Ilmoituksella sinä ja Pelaajayhdistys turvaavat sinun ja pelikavereiden selustan 24/7
Show More

Red Button Basketball Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional App Information

More Apps from Jalkapallon Pelaajayhdistys ry
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App