Protectii Moto icon

Protectii Moto APK

The description of Protectii Moto

*Aplicatia este in versiune beta - vom reveni in curand cu varianta finala

Aceasta aplicatie va introduce in universul sigurantei moto, asa cum l-au gandit japonezii de la Mugen Denko, sub brandul Hit Air.

Puteti accesa usor gama de produse special create pentru a spori gradul de protectie al motociclistilor, informatii noi privind siguranta pe 2 roti precum si imagini sau clipuri relevante privind aceste produse.

Fie ca vorbim de geci moto cu airbag, veste moto cu airbag, manusi moto sau protectii, toate poarta garantia calitatii materialelor si a grijii pentru detaliu specifica poporului nipon.

Gama de geci si veste moto cu airbag Hit-Air, expresie a maiestriei japoneze in materie de siguranta moto, protejeaza mii de motociclisti din intreaga lume, de la politia japoneza, spaniola, jandarmeria franceza pana la pilotii de circuit, amatori sau profesionisti.

Hit-Air vine cu o noua abordare in ceea ce priveste protectia motociclistilor, fiind bine stiut faptul ca echipamentele traditionale de protectie nu confera un grad sporit de protectie pentru zona gatului, a spatelui, zona lombara sau a toracelui.

Echipamentele moto cu airbag Hit-Air, produse de ultima generatie in materie de protectie moto va limiteaza expunerea la pericolele ce apar in cazul unor accidente de motocicleta. Adesea, va pot salva viata.
Progresele tehnologice în ceea ce priveste design-ul si performantele motocicletelor au depăşit cu mult abilităţile motociclistilor de a fi in total control si de de a profita pe deplin de capabilitatile motocicletei. Statisticile arata ca acest motiv este unul dintre motivele pentru care vedem o creştere accentuată a accidentelor de motocicleta.
Gama de geci si veste moto cu airbag Hit Air va ofera un superb melanj intre standardele inalte de siguranta moto, maiestria tipic japoneza in ceea ce priveste calitatea produselor si designul atractiv.

Cu gecile si vestele moto Hit-Air veti avea materiale textile de calitate superioara, protectii soft sau dure, precum si un sistem avansat de airbag, menit sa sa va asigure protectie sporita si pentru gat, spate, solduri, zona lombara si torace.

Ideea de a folosi un tip de "airbag" pentru echipamentele moto exista de ceva timp in lumea cercetatorilor de profil si a comunitatii moto. Cu toate acestea, primele versiuni au fost prea calduroase, grele, voluminoase şi neatractive. Producatorii echipamentelor moto de protectie de la compania japoneza Hit-Air au reusit nu numai sa imbunatateasca design-ul gamei de geci si veste moto dar au reusit sa adauge si protectii avansate pentru gat, spate, solduri si torace si de asemenea, sa le faca incredibil de frumoase.

Această combinaţie de stil si functionalitate face ca produsele Hit-Air sa fie cele mai bune sisteme de protectie ale motociclistilor, existente pe piaţa de profil.

Protectii Moto for Android official Trailer

Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App