We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Prevede rezultatul AABM icon

Prevede rezultatul AABM

1.0 for Android

Asociatia Autism Baia Mare

The description of Prevede rezultatul AABM App

Aplicatie educativa pentru copii - Ajuta la exersarea anticiparii unui rezultat posibil la un context dat.

Aplicatia are 2 nivele: unul grafic si unul text in care se prezinta un context si se cere alegerea unui potential efect din 4 variante.

Asociatia Autism Baia Mare cu sprijinul Fundatiei Vodafone a conceput o serie de aplicatii terapeutice pentru copiii cu autism. Ele nu sunt de fapt jocuri, ci aplicatii concepute special de psihologi si terapeuti profesionisti, menite sa abordeze o anumita deficienta sau situatie mai dificil de inteles in special de catre persoanele cu autism, dar nu numai. Proiectul "Search TSA" cuprinde, pe langa aceste resurse educationale speciale si jocuri cu obiective terapeutice pentru autism (TSA), un helpline autism 0800 500 AUT (288) si o platforma online de screening pentru autism - www.searchtsa.ro .

Aplicatiile educative din proiectul nostru sunt insa disponibile tuturor copiilor, cu sau fara dizabilitati. Acestia vor descoperi cu placere modul de rezolvare a sarcinilor din aplicatii.

Impreuna putem invinge autismul! Alege sa ne sprijini in demersul nostru. Informeaza-te despre autism pe www.autismbaiamare.ro. Ajuta-ne sa finantam si alte aplicatii terapeutice utile pentru copii. Doneaza pentru cauza noastra si da-le o sansa copiilor cu autism sa duca o viata normala.

Show More

Prevede rezultatul AABM Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional App Information

Similar to Prevede rezultatul AABM
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App