Postradali icon

Postradali APK

  • Author:

    Nikola Mitev

  • Latest Version:

    1.1.1.10

  • Publish Date:

    2015-04-20

The description of Postradali

Ако претърпите инцидент или катастрофа и имате наранявания, увреждания или ваш близък е загинал, вие имате право на обезщетение.

Добре дошли в Postradali.com!

Надяваме се поводът да сте тук да не е неприятен, но ако е така се надяваме да сме полезни.

Тук ще намерите информация и ще получите помощ, ако вие или ваш близък е пострадал в пътно-транспортно произшествие. В България има множество организации, асоциации, сдружения и центрове за защита на пострадалите при ПТП-та. Това е така по няколко причини. От една страна, вие или вашият близък като пострадали, имате право на обезщетение. За да получите компенсация от застрахователно дружество е необходимо да преминете през усложнена процедура, за която ще ви е нужна помощта на адвокат. Тъй като у нас адвокатите нямат право да се рекламират, част от тях работят със неправителствени организации или фирми, които защитават правата на пострадалите от ПТП. Реалният маркетинг и реклама се извършва от тези организации, които всъщност препоръчват адвокати.

Postradali.com сравнява услугите на организациите, които защитават пострадали и техните близки, за да предостави бързо информиран избор на гражданите за техните права като водачи на МПС или пътници. Ние отговаряме на широкия обществен интерес, който се зароди за покрай злоупотребите на някои български адвокати, които спекулират с нещастието на хората и на практика крадат обезщетенията на зле информираните потребители. Тук ще намерите организации, НПО-та и адвокатски кантори, които са прозрачни като дейност, могат да бъдат проследени публично и изпълняват задълженията си съвестно.

Използвайте филтъра в дясната страна на страницата, за да изберете населеното място, в което ви е удобно да получите консултация, както и допълнителните услуги, които организациите и адвокатите предлагат. Изберете безплатна консултация, домашно посещение на юрист или медик, в случай, че сте трудноподвижен или финансова помощ за лечение. Някои от организациите провеждат инициативи и акции за безопасност на движението и за застрахователна култура на шофьори и пътуващи. Подобни инициативи повишават доверието в добрите намерения на организацията и са вид гаранция за това, че няма да бъдете подведени.

Show More
Postradali APK Version History
Request Postradali UpdateRequest Update
Postradali 1.1.1.10 for Android 4.0+ APK Download

Version: 1.1.1.10 (1) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2016-07-25

Signature: 66994ca292c1a37ea9b827731b20cafe2ab21792 Postradali 1.1.1.10(1) apk safe verified

APK File SHA1: 73c477185f0e4a9cb1a4d25bf47c48483578838d

Download APK(14.9 MB)

Similar Or Related
More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App