We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Pomoć na putu SOS icon

Pomoć na putu SOS

1.1.0 for Android

The description of Pomoć na putu SOS

Aplikacija preuzima vašu trenutnu poziciju i prikazuje vam najbliže lokacije koje vam mogu zatrebati dok se nalazite na putu. Ukoliko po startovanju aplikacije ne vidite mapu sa vašom pozicijom uključite lokaciju na svom mobilnom telefonu. Veliki broj servisa, vulkanizera, pumpi, šlep službi, restorana, odmorišta je poređan po udaljenosti u odnosu na vašu trenutnu lokaciju. Na prvoj strani imate prikaz bitnih detalja koji vam mogu koristiti za donošenje odluke. Razdaljina do mesta, da li ima wi-fi, radno vreme i slično, a dalji izbor prikazuje još nešto podataka o odabranom mestu. Pomozite nam da na aplikaciju postavimo što više relevantnih mesta - kontaktirajte nas preko sajta http://odrzavanjevozila.com i pošaljite svoje omiljene restorane, pumpe koje posećujete kada putujete, a mi ćemo ih kontaktirati.
Ukoliko ikada budete u nevolji na putu - "Pomoć na putu SOS" je najbolji način da problem rešite brzo i efikasno. Ukoliko se umorite, pronađite najbliže odmorište i skupite snagu za dalji put.
Putujte sa nama.
Show More

Pomoć na putu SOS Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to Pomoć na putu SOS
More From BMWeb
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App