PlayerBook icon

PlayerBook APK

8 votes, 5.0/5

The description of PlayerBook

"PlayerBook" is the ultimate legal tool for all football players. Easy
answers and solutions to the most common situations confronted by a
football player from grassroots to professional football. Practically, a
sports lawyer available in every football player's pocket 24/7.

Author: Josep F. Vandellos, is an international sports lawyer admitted
to the Bar of Barcelona (Spain) and Bucharest (Romania), LL.M. in
European and International Business Law Université de Paris I -
Sorbonne. For more information about the author consult www.sports-law.eu


Informatiile cuprinse in acest material sunt prezentate exclusiv in scop informativ, nu constituie consultanta specifica, in sensul reglementarilor in vigoare. In consecinta, acestea nu angajeaza raspunderea juridica a av. Josep F. Vandellos (“Av. Josep F. Vandellos”).

Deoarece informatiile prezentate in acest ghid au caracter general, este posibil sa nu fie relevante/aplicabile in cazuri individuale concrete. Inainte de a lua orice decizie referitoare la incheierea unui contract de munca, incetarea (rezilierea sau denuntarea) unui contract, initierea unui litigiu, sau orice alte fapte juridice descrise in ghid, va rugam sa contactati un avocat specializat in drept sportiv, cum ar fi Av. Josep F. Vandellos, pentru a putea alege cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.
Acest material este proprietatea intelectuala exclusiva a Av. Josep F. Vandellos. Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al Av. Josep F. Vandellos. Acest material poate fi utilizat doar in scop personal, pentru informare, si necomercial. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente, produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului acestui material.
Av. Josep F. Vandellos depune toate eforturile pentru a asigura acuratetea informatiilor prezentate in acest ghid. Cu toate acestea, Av. Josep F. Vandellos nu poate garanta acceptarea acelorasi interpretari si opinii de catre comisiile jurisdictionale sportive sau de catre arbitri si nici obtinerea unui anumit rezultat ca urmare a folosirii acestor informatii.
In nicio situatie, Av. Josep F. Vandellos nu raspunde pentru niciun prejudiciu (direct sau indirect) adus oricarei persoane fizice sau juridice ca urmare a consultarii sau utilizarii informatiilor cuprinse in prezentul ghid.

Show More
PlayerBook APK Version History
Request PlayerBook UpdateRequest Update
PlayerBook 1.0.1 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 1.0.1 (2) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2016-05-14

Signature: d39385e2bf97e34e2eae5d770c6f53ffc28e307b PlayerBook 1.0.1(2) apk safe verified

APK File SHA1: 2f8d58cadc5ad38703ca82241eea01eaef23345b

What's new: * Design improvements

Download APK(6.8 MB)

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App