We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Pirkanmaan lukudiplomi, alakoulu icon

Pirkanmaan lukudiplomi, alakoulu

1.5.0 for Android

The description of Pirkanmaan lukudiplomi, alakoulu

Sovellus on tarkoitettu alakoululaisille, jotka suorittavat Pirkanmaan lukudiplomia. Mukautettu lukudiplomi on tarkoitettu oppilaille, joille lukeminen on eri syistä vaikeaa.

Sovi lukudiplomin suoritustavoista opettajasi kanssa. Kirjalistoilla on monenlaista luettavaa, romaaneista sarjakuviin. Kirjoja on tarkoitus valita luettavaksi niin, että eri lajit tulevat tutuiksi. Jokaisella luokka-asteella on oma kirjavalikoimansa ja tehtävänsä. Kunkin luokka-asteen kirjalistoja voi rajata näytettäväksi lajeittain. Joitain teoksia on saatavana myös e-kirjoina.

Kirjan esittelysivulta pääset PIKI-verkkokirjastoon, jossa voit tarkastaa kirjan saatavuuden PIKI-kirjastoissa ja halutessasi varata sen. Verkkokirjastosta pääset myös e-kirjapalveluun, jossa e-kirjoja lainataan ja varataan.

Mukautetun lukudiplomin suorittajan on mahdollista kuunnella osa kirjoista äänikirjoina. Äänikirjat löytyvät PIKI-kirjastojen kokoelmista tai lukiesteisille tarkoitetusta Celian äänikirjapalvelusta.

Voit ylläpitää muistilistaa tehdyistä tehtävistä ja niihin valituista kirjoista. Voit tallentaa muistilistan laitteellesi ja halutessasi jakaa sen opettajan ohjeiden mukaisesti, esimerkiksi sähköpostilla. Siirtyessäsi luokalta toiselle voit vaihtaa valittua luokkaa.
Show More

Pirkanmaan lukudiplomi, alakoulu Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to Pirkanmaan lukudiplomi, alakoulu
More From Tampereen kaupunginkirjasto
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App