Pappie & Van der Zee Makelaars icon

Pappie & Van der Zee Makelaars APK

  • Author:

    Realworks BV

  • Latest Version:

    2.0

  • Publish Date:

    2014-06-19

The description of Pappie & Van der Zee Makelaars

Passie voor wonen, passie voor resultaat!
Pappie & Van der Zee is een Amsterdams Makelaarskantoor en bestaat uit drie beëdigde makelaars en een binnendienstmedewerkster. Onze passie is om klanten te begeleiden bij de aan- en verkoop van hun woning, daarbij is onze persoonlijke betrokkenheid kenmerkend voor de manier van zaken doen.

Aankoopbegeleiding
Het kan in Amsterdam soms een ware zoektocht zijn om precies precies dát huis te vinden dat bij u past en dat ook nog binnen uw budget valt. Pappie & Van der Zee helpt u daar graag bij. Als ervaren en gekwalificeerde makelaars zijn wij in staat om de juiste match te maken tussen uw wensen en het aanbod op de markt. En niet zonder resultaat, in de afgelopen 25 jaar hebben we voor duizenden cliënten een passend huis gevonden. Realistisch zijn we wel. We proberen in het intakegesprek een helder beeld te schetsen van de mogelijkheden, zodat u tijdens het zoekproces niet teleurgesteld wordt.

Verkoopbegeleiding
Realistisch zijn we ook als u uw woning wilt verkopen. Op basis van een inspectie van uw woning geven wij een adviesprijs af. Wij onderbouwen deze prijs in een beknopt rapport. Op basis van onze ervaring in de markt mag u ervan uitgaan dat de afgegeven adviesprijs een courant advies is. Komen we tot overeenstemming dan staat uw huis binnen een week in de verkoop. Daarna zorgen wij dat uw huis proactief onder de aandacht wordt gebracht bij potentiële kopers. Succes verzekerd!

“Wij geven goed onderbouwde en reële adviezen, op basis van jarenlange ervaring.”

Show More
Pappie & Van der Zee Makelaars APK Version History
Request Pappie & Van der Zee Makelaars UpdateRequest Update
Pappie & Van der Zee Makelaars 2.0 for Android 3.0+ APK Download

Version: 2.0 (1) for Android 3.0+ (Honeycomb, API 11)

Update on: 2016-08-11

Signature: 6101ee9b49e231c9ef3871011b746a86da09cf4a Pappie & Van der Zee Makelaars 2.0(1) apk safe verified

APK File SHA1: 45f0bc806db5fcd367df796ab7dd27fedae098fd

Download APK(1.2 MB)

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App