We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
PAMappAlmelo icon

PAMappAlmelo

10.0.0 for Android

The description of PAMappAlmelo

Het hoofdmenu van de App bestaat uit 3 buttons, 1 video button, 1 brochure button en 1 product button.
De brochure button linkt naar het brochure menu alwaar je de verschillende brochures kunt bekijken. De menubutton linkt weer terug naar het hoofdmenu. Je hebt wel een internetverbinding nodig. De Productbutton verwijst naar het Productmenu waar je direct naar de datasheets van de verschillende producten doorlinkt.
Je vindt op het Videomenu van de App een aantal grote buttons, die elk een scene van de film vertegenwoordigen, een Play button en een reset button. Wanneer je een of meerdere filmpjes wilt bekijken click je eerst de betreffende grote video buttons aan, er komt dan een korte gebruiksaanwijzing bovenin te staan, en click dan op de plat button. De video streams die je hebt gekozen worden dan achter elkaar in de goede volgorde afgespeeld. Rechts onderin de video stream bevind zich een MENU button, wanneer je daar op click ga je weer terug naar het Videomenu van de App. Wanneer je aan het einde bent van de video stream sequence, ga je ook automatisch terug naar het Videomenu van de App. Indien je een keuze voor een aantal videostreams hebt gemaakt, maar je wilt toch een andere keuze maken kun je op de RESET button clicks, je selectie wordt dan ongedaan gemaakt en je kunt weer opnieuw een keuze uit videotrams maken. De menubutton in het Videomenu linkt terug naar het hoofdmenu.
Show More

PAMappAlmelo Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to PAMappAlmelo
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App