Përralla Kësulëkuqja - Shqip icon

Përralla Kësulëkuqja - Shqip

1.3 for Android

The description of Përralla Kësulëkuqja - Shqip

Në këtë aplikacion mund të gjeni përrallën tradicionale shqiptare "Kësulëkuqja" dhe kuizin përkatës për këtë përrallë. Përralla është me ilustrime dhe me zërim që e bën shumë më të lehtë mësimin e saj. Pra përralla lexohet nga një zë i ëmbël i një vogëlusheje shqiptare. Ky aplikacion është në gjuhën shqipe dhe shërben tërësisht për qëllime edukative.

Kategori tjetër e këtij aplikacioni është edhe Ngjyrosja ku fëmijët mund të ushtrojnë të ngjyrosin kafshë dhe elemente të tjera si: qenin, lopën, kalin, peshkun, pemën, lulen, lepurin etj

Duke përdorur këtë aplikacion ju:

1) Do të mësoni përrallën Kësulëkuqja
2) Do të mësoni leximin e fjalive të ndryshme
3) Do të zhvilloni inteligjencën
4) Do të ushtroni të mbajturit në mend
5) Do të ushtroni të ngjyrosni kafshë të ndryshme

Nëse e pëlqeni aplikacionin ju lutem na vlerësoni me 5 yje!

Për çdo kritikë ose sugjerim ju lutem mos hezitoni dhe na shkruani në bee.apps2@gmail.com
Show More

Përralla Kësulëkuqja - Shqip 1.3 Update

2018-04-06
Shumë lojëra të reja dhe befasi të tjera!
Advertisement
Previous versions
Similar to Përralla Kësulëkuqja - Shqip
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App