Ouderen Ombudsman icon

Ouderen Ombudsman APK

2 votes, 2.5/5

The description of Ouderen Ombudsman

De OuderenOmbudsman is er speciaal voor ouderen. Een onafhankelijke vraagbaak. Om u op weg te helpen, via deze app, maar ook via internet en telefoon. De OuderenOmbudsman wil graag een (gratis) onafhankelijke en betrouwbare gids voor u zijn.

In deze app vindt u veel antwoorden op vragen die horen bij het leven op latere leeftijd. Vragen en antwoorden dus over uiteenlopende thema’s als geldzaken, wonen, zorg & welzijn, mobiliteit, werk & inkomen maar ook veiligheid op internet. Uw gids als u met uw tablet of mobiele telefoon op de bank zit!

Kunt u uw antwoord toch niet vinden? U kunt uw vraag in het contactformulier achterlaten. Wij antwoorden u dan spoedig. U kunt ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. De OuderenOmbudsman-medewerkers zitten dagelijks (van 9.00 tot 17.00 uur) klaar om u te helpen het antwoord op uw vraag te vinden. Het telefoonnummer is 0900 – 60 80 100 (lokaal tarief).

De OuderenOmbudsman is er niet alleen om u op weg te helpen. ‘Hij’ vraagt ook aandacht voor nijpende ouderenkwesties of thema's die maatschappelijke of politieke aandacht verdienen.
Show More
Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App