OTAI NETWORK icon

OTAI NETWORK APK

51 votes, 4.5/5

The description of OTAI NETWORK

TERMA DAN SYARAT OTAI NETWORK
Sila baca dengan teliti terma dan syarat pihak syarikat, kami tidak bertanggungjawab jika peserta/pelanggan gagal mematuhi dan memahami terma dan syarat syarikat :

1. Semua ahli perlu tahu, Otai Network adalah syarikat yang dilantik menjadi Sub Trader untuk program MX3.

2. Hanya ahli yang berdaftar di bawah jaringan Otai Network sahaja yang boleh berurusan untuk sebarang pembelian point dan pengeluaran point dari e-cash anda.

3. Pastikan anda menyimpan segala bukti pembayaran anda untuk rujukan, kegagalan untuk menunjukkan bukti pembayaran menyebabkan proses pembelian E-Trade tidak dapat dilakukan.

4. Sekiranya peserta didapati menipu, keahlian anda akan dibatalkan tanpa sebarang motif.

5. Sekali-lagi diulang syarikat berhak membatalkan keahlian anda jika anda didapati menipu dan memburuk-burukkan program ini tanpa sebarang motif.

6. Semua peserta berhak memilih pakej yang syarikat tawarkan tanpa paksaan dari mana-mana pihak, program ini terbuka kepada semua warga Negara Malaysia yang berumur 18 tahun keatas.

7. Program ini dijalankan sepenuhnya oleh MX3, Otai Network cuma syarikat yang dilantik untuk memudahkan perjalanan program MX3 antara jaringan Otai Network sahaja. Otai Network tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian ahli yang berdaftar.

8. Pembayaran E-Cash akan dilakuksn antara 5-7 hari bekerja tidak termasuk sabtu, ahad & public holiday.

9. Semua bonus akan dibayar secara terus ke dalam akaun bank anda.

10. Jumlah minimum pengeluaran E-Cash 30 dan tiada had pengeluaran.

11. Setiap kali pengeluaran bonus ke akaun ahli di kira RM 2.80 untuk 1 E-Cash.

12. Sila pastikan data ahli telah kemaskini terlebih dahulu, seperti no akaun bank, nama bank, nombor kad pengenalan, id global dan jumlah pengeluaran.

13. Pihak kami berhak menukar segala terma dan syarat jika dirasakan sesuai tanpa mengeluarkan notis terlebih dahulu.

14. Syarikat berdaftar dengan SSM . Oleh itu pelanggan dan kami, termaktud dengan undang-undang consumer, iaitu akta pelanggan dengan pihak syarikat, oleh itu sila pastikan anda memahami, konsep perjalanan program ini, sebelum anda menyertai kami, dan pihak kami tidak bertangjawab dengan kesilapan atau salah faham yang ahli terima sebelum bersetuju menyertai kami.

Dengan membaca segala terma dan syarat anda telah bersetuju untuk menyertai kami tanpa melibatkan pihak ketiga dan perjanjian ini diantara peserta dan pihak syarikat sahaja. Jika anda tidak bersetuju dengan terma dan syarat kami sila abaikan website OTAI NETWORK. Jika anda berminat. Tahniah dan teruskan usaha anda untuk Berjaya bersama kami.

Show More
OTAI NETWORK APK Version History
Request OTAI NETWORK UpdateRequest Update
OTAI NETWORK 3.0 for Android 2.2+ APK Download

Version: 3.0 (5) for Android 2.2+ (Froyo, API 8)

Update on: 2016-03-30

Signature: 830d64691f84a1e4334b8be0d97087711afd196f OTAI NETWORK 3.0(5) apk safe verified

APK File SHA1: ca56e263e7a86cae5188cbcc66b6ad1b106d11e7

What's new: - interface changed

Download APK(2.4 MB)

Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App