Order Management icon

Order Management

1.0.01.0.0 for Android

The description of Order Management

Snapfood Restaurant, aplikacioni që u vjen në ndihmë të gjithë Restoranteve, të cilët mund të menaxhojnë në kohë në kohë reale porositë e tyre në SnapFood. Funksionalitetet kryesore të aplikacionit:

Menaxhimi i Porosive
Menaxhimi i Menusë
Dashboard me Analiza dhe Statistika
Menaxhimi i Produkteve dhe të dhënave të Restorantit
Funksionalitete të tjera
Show More
Advertisement
Similar to Order Management
More From ELECTRAL
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App