Orca_V5 icon

Orca_V5 APK

The description of Orca_V5

Orca Tablet is een app speciaal ontwikkeld voor bedrijven die zich bezig houden met inspecties en onderhoud. Deze versie is met name geschikt voor bedrijven die controles uitvoeren op blustoestellen, rookmelders, hydranten, droge blusleidingen en nood- en transparantverlichting. (zgn. REOB bedrijven)

De applicatie stelt de monteur in staat om klantgegevens en looplijsten in te zien, toestelgegevens, uitgevoerd onderhoud, materiaalgebruik en goedkeur- of afkeurstatusen te registreren. Ook kan een werkbon op de tablet worden afgetekend. Beschikt u over een tablet met camera, dan kunt u foto’s maken die automatisch bij de toestelgegevens worden opgeslagen. M.b.v. een optionele bluetooth barcodescanner kunt u de invoer nog meer vergemakkelijken. Wanneer de gegevens ingevoerd zijn beschikt u per direct over een duidelijke looplijst en zijn zeer gedetailleerde gegevens beschikbaar voor de verdere administratieve verwerking. Bij een volgend bezoek zult u nog meer rendement uit het systeem halen omdat de meeste gegevens na het scannen van de barcode al beschikbaar zijn.

De applicatie werkt geheel offline. U heeft dus voldoende aan een tablet zonder G3 of G4 data-abonnement.
Bovenal is het voordeel dat u altijd gegevens kunt invoeren, zelfs wanneer u zich in een ruimte bevindt waar geen bereik is (kelders, staalconstructies) of geen dataverbinding wordt toegestaan (Penitentiaire inrichtingen en bepaalde zorginstellingen). Voor bedrijven die actief zijn in de (petro)chemische industrie zijn desgewenst speciale ‘Ex’ gecertificeerde tablets verkrijgbaar. Deze tablets dragen het Ex embleem en zijn vonkvrij, waardoor de kans op explosies wordt verkleind.

Na synchronisatie met de kantoorapplicatie ‘Orca Kantoor’ is direct duidelijk welke werkzaamheden zijn verricht en welke materialen of diensten in rekening gebracht moeten worden. Het opstellen van rapportages t.b.v. de klant, brandweer of certificeringsinstantie kan snel worden afgehandeld.

Voor meer informatie adviseren wij u een gratis en vrijblijvende demonstratie.
Neem gerust contact met ons op, om een afspraak in te plannen.

Show More
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App