Opel Wolves icon

Opel Wolves APK

1 votes, 5.0/5
  • Author:

    Autosoft

  • Latest Version:

    2.0

  • Publish Date:

    2013-11-20

The description of Opel Wolves

Opel Wolves is al meer dan 35 jaar een familiebedrijf en een begrip in Twente!

Het was zo rond de jaren zeventig dat Egbert Wolves met plannen rondliep om voor zichzelf te beginnen. Na een aantal jaren auto’s in vrije tijd te repareren, had hij zo veel kennis in huis gehaald om voor zichzelf te beginnen.

In het jaar 1974 was het eindelijk zo ver. Aan de Ypeloschoolweg in Wierden had Wolves een aantal schuren ter beschikking om schadeauto’s te repareren. Tevens beschikte hij over een eigen bergingswagen, waarmee hij auto’s kon bergen. Ook was men bij Wolves op het juiste adres voor nieuwe en gebruikte auto’s.

Elf jaar later bleek het een groot succes te zijn. Daarom breidde het bedrijf zich uit met een vestiging in Rijssen. Er werd een autogarage aan de Reggesingel in Rijssen gebouwd. Toen men in datzelfde jaar ook nog het dealerschap van het automerk Opel kreeg, kon het helemaal niet meer stuk.

Het berginsbedrijf is nog steeds gevestigd aan de Ypoloschoolweg in Wierden. Wolves Berging is in de loop der jaren uitgegroeit tot één van de grootste gerenommeerde bergingsspecialisten van Nederland.


* Powered by Autosoft - Automotive internet

Show More
Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App