Online stripovi-Stripoteka icon

Online stripovi-Stripoteka APK

  • Author:

    LP DESIGN

  • Latest Version:

    2.0.0

  • Publish Date:

    2015-05-22

The description of Online stripovi-Stripoteka

Postovani korisnici

Uradjen je totalni redizajn aplikacije,jer smo primiteli da ima velikih problema u radu.Sadasnji dizajn je mnogo laksi za ucitavanje i korišćenje.Dodali smo mogućnost povrtka na početni ekran aplikacije direktno iz citanja stripa klikom na logo.I to je to,trudićemo se da vaše kometare sprovedemo u delo.

NAPOMENA:NEMOJTE NAM UBIJATI VOLJU ZA RADOM DAVAJUĆI OLAKO NEGATIVNE OCENE,OKO UČITAVANJA STRIPA ,NAPOMENUĆEMO DA JEDAN STRIP IMA PREKO 100 MB I DA JE POTREBNO VREME DA SE ON UČITA.NA SERVERU,TU GLAVNU ULOGU IGRA VAŠA KONEKCIJA

HVALA VAM NA RAZUMEVANJU

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vodjeni idejom o nekim boljim i lepšim vremenima,kada su se cenile druge stvari,a i sami smo deo te neke davne,a nama drage prošlosti,došli smo na ideju da bi bilo pametno napraviti neku aplikaciju a i web sajt gde će biti omogućeno svima da sve stripove nadju na jednom mestu.

I u Novembru 2014 napravili smo test aplikaciju na Android platformama ,čija je upotreba prešla naša očekivanja,i vratila nam veru da još ima ljudi koji imaju neke druge poglede na svet.

Namera nam je da na ovaj nacin skupimo i objavimo sto je više moguće stripova i drugih raznih stvari iz nekih ,drugih vremena,kako bi se te neke stvari sačuvale od zaborava.Na web sajtu se već nalazi preko 400 stripova i njihov broj se konstantno povećava,a mi vam obećavamo da ćemo dati sve od sebe da naš web sajt ima najveći broj stripova za besplatno čitanje.

Samo još da napomenemo da si iza celog projekta nalaze tri zaljubljenika u strip,koji su voljni da to podele i sa onima koji još uvek ne znaju šta je strip.Takodje veliku zahvalnost dugujemo ljudima koji su se potrudili da sve ove stripove obrade i skeniraju (i da sve to ucine dostupnim svima nama) i na takav način sačuvaju od zaborava.

Svi stripovi koji se nalaze na našem web sajtu,nisu naše vlasništvo i na iste ne polažemo nikakva prava.Svi stripovi se nalaze na raznim web sajtovima i mi ih samo skupljamo na jedno mesto,radi lakseg snalaženja i lakše upotrebe.

Show More

What's new

2015-07-24
U novoj verziji popravljeno i doradjeno

*Ucitavanje stripova
*Zamenjeni svi stripovi sa novim
*Dodata mogucnost Push Poruka
*Dodati novi stripovi

Advertisement
Online stripovi-Stripoteka APK Version History
Request Online stripovi-Stripoteka UpdateRequest Update
Online stripovi-Stripoteka 2.0.0 for Android 2.3.2+ APK Download

Version: 2.0.0 (200) for Android 2.3.2+ (Gingerbread, API 9)

Update on: 2015-07-24

Signature: 7edf46d70e6cee8736936162ebdcd94d6c9ec149 Online stripovi-Stripoteka 2.0.0(200) apk safe verified

APK File SHA1: 48c0ee868226121980d31ed56b86f1a21a332b3a

What's new: U novoj verziji popravljeno i doradjeno*Ucitavanje stripova *Zamenjeni More...

Download APK(1.2 MB)

Comment Loading...
Ooops! No such content!
Online stripovi-Stripoteka Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App