NutriKalk Elixir Zorka icon

NutriKalk Elixir Zorka APK

32 votes, 4.3/5
  • Author:

    Elixir Zorka

  • Latest Version:

    1.1

  • Publish Date:

    2014-12-01

The description of NutriKalk Elixir Zorka

NutriKalk aplikacija ima četiri segmenta: Vesti, Kalkulator, O apliakciji i Kontakt. Zadatak aplikacije je da informiše korisnike o relevatnim dešavanjima u poljoprivredi, novostima iz Fabrike mineralnh đubriva Elixir Zorka i omogući korisnicima da na lak i jednostavan način izračunaju potrebne količine đubriva u odnosu na projektovan prinos i obradivu površinu.

Fabrika mineralnih đubriva Elixir Zorka izradila je NutriKalk aplikaciju sa ciljem da kupcima mineralnih đubriva olakša donošenje odluke u vezi sa izborom odgovarajuće formulacije iz široke palete proizvoda.

NutriKalk je prilagođena za sve verzije OS Android.

Upotreba NutriKalka je vrlo jednostavna, prilagođena pre svega korisnicima. Rezultati proračuna prikazani su tako da ne dovode u zabludu korisnike, a uz svaki prikaz potrebnih količina makroelemenata dostupna je i preporuka formulacija Elixir Zorke.

NutriKalk je android aplikacija sa kalkulatorom koji izračunava potrebne količine makroelemenata za đubrenje biljnih kultura, a na osnovu rezultata analize zemljišta dobijenih AL-metodom.

Shodno tome korisnici NutriKalk-a upotrebljavaju dobijene rezultate na svoju odgoovornost. Za tačnije izračunavanje molimo Vas da se javite agronomima Elixir Zorke.

U sekciji “Kontakti”, nalaze se kontakt podaci našeg stručnog tima preko kojih je moguće postavljati dodatna pitanja u vezi sa načinima đubrenja, korišćenju formulacija i preporukama potrebnih količina.

Aplikacija NutriKalk omogućava korisnicima i da kreiraju svoju bazu podataka u vezi sa primenom đubriva za sve kulture i na svim parcelama.

Show More
NutriKalk Elixir Zorka APK Version History
Request NutriKalk Elixir Zorka UpdateRequest Update
NutriKalk Elixir Zorka 1.1 for Android 2.3.4+ APK Download

Version: 1.1 (4) for Android 2.3.4+ (Gingerbread MR1, API 10)

Update on: 2016-03-25

Signature: f227b9a0dffdfcf660f9a03b7307b02571f8ad26 NutriKalk Elixir Zorka 1.1(4) apk safe verified

APK File SHA1: f4df5a2f2d75947bed3bd5f11ef208c523fc327d

Download APK(4.4 MB)

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App