We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Microsoft Edge-icoon

Microsoft Edge

45.11.4.5101 for Android

De beschrijving van Microsoft Edge

Mogen we je voorstellen: het nieuwe Microsoft Edge . Het wordt tijd dat je meer mag verwachten. Meer privacy. Meer controle. Meer productiviteit. Meer waarde. Surf naar allerlei sites met één en dezelfde browserervaring op je telefoon, je computer en andere aangemelde apparaten. Microsoft Edge biedt je de tools om je privacy online te beschermen met functies zoals trackingpreventie, AdBlock Plus en de InPrivate-modus. Maak internet overzichtelijker en zoek, bekijk en beheer je inhoud in een oogopslag, zelfs onderweg. Met compatibiliteit, prestaties en nieuwe functies van wereldklasse is het nieuwe Microsoft Edge de enige browser die je voortaan nog nodig hebt.
 
Het nieuwe Microsoft Edge biedt de volgende functies:
 
Een meer persoonlijke surfervaring 
• Je favorieten, wachtwoorden en andere opgeslagen gegevens wordenveilig gesynchroniseerd op je apparaten.
 
Krijg de controle over je gegevens 
• Trackingpreventie blokkeert trackers van sites die je niet direct bezoekt. Deze functie is standaard ingeschakeld, dus je hoeft voor een surfervaring die meer privé is niets extra´s te doen.  
 
Surf met InPrivate 
• Als jeInPrivate-tabbladen gebruikt, worden jesurfgegevens(zoals cookies, je geschiedenis, de gegevens van Automatisch invullen en tijdelijke bestanden)niet opgeslagen op je apparaatwanneer je alle InPrivate-tabbladen sluit. 
 
Advertenties blokkeren 
• Met AdBlock Plus kun jeongewenste advertenties blokkeren
• Ga naarInstellingen > Inhoud blokkeren om het blokkeren van advertenties in te schakelen.
 
Microsoft Rewards
• Verdien beloningen wanneer je zoekt met Bing.
 
Nieuw!

• Opnieuw ontworpen navigatie helpt je met minder tikken naar je favorieten, je leeslijst en meer te gaan.
 
Meer Info

Microsoft Edge 45.11.4.5101 Update

2020-11-23
Bedankt dat je Microsoft Edge gebruikt. Dit is nieuw in deze versie:
•  Probeer Verzamelingen! Verzamel en orden makkelijk je content wanneer je op internet surft, zonder dat je op een van je apparaten bent aangemeld.
Tevens hebben we enkele algemene problemen opgelost en de prestaties verbeterd.

Microsoft Edge Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Previous versions
  • V45.11.4.5101 95.1 MB APK

    Microsoft Edge

    2020-11-23

    Microsoft Edge 45.11.4.5101 (5101004)

    Update van: 2020-11-23

    Uploaded by: Muhamed Yertüm

    Requires Android: Android 4.4+ (Kitkat, API 19)

    Handtekening: 05861fde0ccacd6eec8d91db6e0f22c257748532 Microsoft Edge 45.11.4.5101(5101004) als veilig beoordeeld

    Screen DPI: nodpi

    Architecture: arm64-v8a

    bestands-SHA1: 9253f9aacd2f42fda30e505cd04dce9d67c9f124

    Bestandsgrootte: 95.1 MB

    Wat is er nieuw:

    Downloaden

  • V45.11.2.5101 86.5 MB APK

    Microsoft Edge

    2020-11-23

    Microsoft Edge 45.11.2.5101 (5101002)

    Update van: 2020-11-23

    Uploaded by: Bin Đen

    Requires Android: Android 4.4+ (Kitkat, API 19)

    Handtekening: 05861fde0ccacd6eec8d91db6e0f22c257748532 Microsoft Edge 45.11.2.5101(5101002) als veilig beoordeeld

    Screen DPI: nodpi

    Architecture: armeabi-v7a

    bestands-SHA1: b0d3ddadbb7cc18220a133d92454c72e653bfc8b

    Bestandsgrootte: 86.5 MB

    Wat is er nieuw:

    Downloaden

  • V45.10.4.5088 97.0 MB APK

    Microsoft Edge

    2020-11-19

    Microsoft Edge 45.10.4.5088 (5088004)

    Update van: 2020-11-19

    Uploaded by: Bin Đen

    Requires Android: Android 4.4+ (Kitkat, API 19)

    Handtekening: 05861fde0ccacd6eec8d91db6e0f22c257748532 Microsoft Edge 45.10.4.5088(5088004) als veilig beoordeeld

    Screen DPI: nodpi

    Architecture: arm64-v8a

    bestands-SHA1: d882a98dd8df68d314076ea8534aef6cc9280ebd

    Bestandsgrootte: 97.0 MB

    Wat is er nieuw:

    Downloaden

  • V45.10.2.5088 88.5 MB APK

    Microsoft Edge

    2020-11-19

    Microsoft Edge 45.10.2.5088 (5088002)

    Update van: 2020-11-19

    Uploaded by: Ishimwe Patos

    Requires Android: Android 4.4+ (Kitkat, API 19)

    Handtekening: 05861fde0ccacd6eec8d91db6e0f22c257748532 Microsoft Edge 45.10.2.5088(5088002) als veilig beoordeeld

    Screen DPI: nodpi

    Architecture: armeabi-v7a

    bestands-SHA1: 35484fa09d74cc88b54b9afef5e4e7c7d46c88cc

    Bestandsgrootte: 88.5 MB

    Wat is er nieuw:

    Downloaden

  • V45.09.4.5083 95.0 MB APK

    Microsoft Edge

    2020-10-27

    Microsoft Edge 45.09.4.5083 (5083004)

    Update van: 2020-10-27

    Uploaded by: Ishimwe Patos

    Requires Android: Android 4.4+ (Kitkat, API 19)

    Handtekening: 05861fde0ccacd6eec8d91db6e0f22c257748532 Microsoft Edge 45.09.4.5083(5083004) als veilig beoordeeld

    Screen DPI: nodpi

    Architecture: arm64-v8a

    bestands-SHA1: 5f7c93a70d078062edfe9be554ae5c8a60fa3cde

    Bestandsgrootte: 95.0 MB

    Wat is er nieuw:

    Downloaden

  • V45.09.2.5083 86.8 MB APK

    Microsoft Edge

    2020-11-01

    Microsoft Edge 45.09.2.5083 (5083002)

    Update van: 2020-11-01

    Uploaded by: Bin Đen

    Requires Android: Android 4.4+ (Kitkat, API 19)

    Handtekening: 05861fde0ccacd6eec8d91db6e0f22c257748532 Microsoft Edge 45.09.2.5083(5083002) als veilig beoordeeld

    Screen DPI: nodpi

    Architecture: armeabi-v7a

    bestands-SHA1: 5a984708ce4c12caa4ac516c076192e451df7e6e

    Bestandsgrootte: 86.8 MB

    Wat is er nieuw:

    Downloaden

gelijk aan Microsoft Edge
Comment Loading...
Reageer als eerste.
Populaire apps in de afgelopen 24 uur
Download
APKPure-app